Turbo Xlim

turboxlim

Bakar Lemak 417% lebih cepat

Apabila Saya Tunjukkan Anda

Cara “TURBO” Untuk Singkirkan

Lemak Badan Anda…

Ini adalah perjalanan terakhir masalah kegemukan anda, dan mulalah kehidupan baru anda yang lebih cantik tanpa masalah lemak. Anda akan melihat perubahan yang berlaku pada badan anda, anda akan merasa segala kesakitan urat sendi anda semakin pulih.
Anda akan menjadi lebih berkeyakinan dari sebelum ini
– semua ini  dengan hanya cara “Turbo”..

 

Wahai sahabat yang budiman,

 Kegemukan bukan lagi fenomena asing bagi masyarakat global. Bahkan negara kita sendiri merupakan Negara yang mempunyai golongan penduduk gemuk (berat badan berlebihan) yang terbesar di rantau Asia. Angkanya cukup menakutkan dan memeranjatkan apabila diramalkan lebih daripada separuh penduduk dewasa di dunia mengalami masalah ini dalam tempoh dua dekad akan datang. Krisis ini sangat berbahaya dan telah membunuh 2.8 juta orang dewasa setiap tahun.

Obesiti atau berat badan berlebihan ini dianggap satu penyakit dan terjadi apabila tisu-tisu lemak menjadi keterlaluan di dalam badan dan keadaan di mana seseorang memiliki berat badan yang lebih berat dibandingkan berat idealnya yang disebabkan terjadinya pengumpulan lemak di dalam tubuhnya.

Satu kajian pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) mendapati orang dewasa yang obesiti berhadapan dengan 4 kali risiko diserang sakit jantung koronari dan darah tinggi berbanding perokok yang mempunyai berat badan normal.
Adakah anda yang sedang membaca ini mempunyai berat badan berlebihan?Ingat, jangan ambil mudah masalah ini kerana jika ia tidak ditangani mulai sekarang, anda pasti terkejut melihat berat badan anda naik 2 kali ganda 2 tahun akan datang.Mana tidaknya, dengan keadaan makanan yang semakin hari semakin tidak sihat serta gaya hidup yang sibuk mengejar masa menjadi punca utama masalah ini.Selain faktor genetik, pengaruh emosi, kurang bersenam serta melakukan kerja-kerja yang menyebabkan pengeluaran peluh, faktor terbesar adalah..
                                          Pola pemakan yang tidak teratur

Orang yang gemuk lebih responsif dibandingkan dengan orang yang berat badannya normal terhadap isyarat lapar, seperti rasa dan bau makanan, atau ketika waktu makan. Orang yang gemuk cenderung makan apabila ia merasa ingin makan, bukan makan pada ketika ia lapar. Pola makan berlebihan inilah yang menyebabkan mereka sukar untuk keluar daripada perangkap kegemukan jika individu terbabit tidak memiliki kawalan diri dan motivasi yang kuat untuk mengurangkan berat badan.

Ramai juga di antara kita yang pada awalnya kurus dan langsing tetapi akhirnya mengalami obesiti kerana faktor ini. Jika anda orangnya, apakah langkah yang anda sudah lakukan untuk mengurangkan berat badan anda supaya kembali langsing seperti dulu?

Ya, susah bukan? Ada yang mengambil masa berbulan-bulan. Tidak kurang juga ramai yang sudah bertahun-tahun ingin kembali kurus tetapi masih tidak dapat mencapai target tersebut malah semakin menggemuk.
Faktornya tetap sama iaitu makanan. Kita mengunyah makanan setiap hari. Umumnya, sehari kita akan makan 3 kali iaitu sarapan, makan tengahari dan makan malam. Kita juga mengambil makanan kudapan pada waktu petang seperti yang sering diajarkan kepada kita.

Namun gaya dan cara hidup kita pada masa kini selalunya ingin mudah dan ringkas sehingga kita tidak kisah dan ambil peduli terhadap jenis makanan yang kita makan. Akibatnya, metabolisme dalam badan kita akan jadi tidak menentu kerana setiap makanan yang kita makan mempengaruhi asid dalam perut, gangguan mood dan kandungan gula dalam darah sehingga lama-kelamaan seseorang itu menjadi gemuk.

Makanan yang selalunya tidak baik untuk tubuh kita adalah makanan-makanan segera dan produk yang kandungan lemak dan garamnya tinggi, serta makanan tiruan yang semakin mudah didapati pada masa kini.

cuba lihat kehidupan kita sekarang seperti gambarajah dibawah?

Imej di atas akan semakin berubah dari setahun ke setahun jika kita tidak mengubah pola pemakanan kita dan hidup dengan gaya yang sihat.

Adakah anda yang sedang membaca tergolong dalam carta tersebut?
Bagaimana pula dengan ahli keluarga anda?

Hanya anda yang tahu jawapannya.

Tangani Masalah ini sebelum terlambat!

Anda masih mempunyai banyak masa untuk mengubah pola pemakanan yang baik.

Mulakan hari anda dengan meminum minum yang baik untuk otak dan perut.

Ekstrak kopi hijau sangat baik untuk kesihatan kita. Namun berapa ramai yang tahu mengenainya.

Setiap hari kita minum kopi yang mengandungi kafein agar kita tidak mengantuk dan mempunyai tenaga untuk melakukan kerja-kerja seharian.

Tetapi berapa ramai yang tahu, kopi yang kita minum itu adalah kopi yang dipanggang dengan suhu yang sangat tinggi sehingga khasiat ‘ajaib’ dalam kopi sudah hilang.

Tapi khasiat ajaib ini masih boleh diperolehi dalam ekstrak kopi hijau yang tidak melalui proses tersebut dan ia terdapat dalam Turboxlim.

TURBOXLIM adalah penyelesaian ideal buat anda

Ia adalah satu produk yang membantu anda menurunkan berat badan tanpa perlu melakukan senaman berat atau perlu menjalani diet yang ketat.

TurboXlim mengandungi Krimer bukan tenusu, Fruktosa, Serbuk Kopi Segera, Ekstrak Garnicia Cambogia, Ekstrak Biji Ginjal Putih, Serbuk Ekstrak Teh Hijau, Serbuk Ekstrak Kopi Hijau.

Jom, Kenali 2 Bahan Utama dalam Turboxlim yang menjadikan ia khasiat yang baik. Ini Fakta!

1. Extract Kacang Kopi Hijau
(Green Coffee Bean)

Kacang kopi hijau ialah biji kopi hijau yang belum dipanggang. Ekstrak kopi hijau yang belum dipanggang mengandungi asid klorogenik (chlorogenic acid). Asid inilah yang merupakan bahan kimia sebenar yang membantu dalam mengurangkan berat badan. Ia wujud dalam jumlah yang banyak dalam ekstrak kopi hijau. Bahan kimia ini hilang apabila biji kopi dipanggang.Kajian telah dilakukan oleh sekumpulan ahli sains terhadap kelebihan mengambil ekstrak kopi hijau dalam menurunkan berat badan.Hasil kajian amat menakjubkan. Secara purata orang ynag terlibat dengan kajian hilang 10% daripada berat badan mereka dan 16% daripada lemak dalam masa dua minggu tanpa perlu mengubah apa-apa cara hidup mereka.

Manfaat dan kelebihan Ekstrak Biji Kopi Hijau:

1. Penurunan berat badan
Ekstrak biji kopi hijau terkenal sebagai bahan semulajadi terbaik dalam mengurangkan berat badan. Kopi hijau membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisma badan.Asid klofogenik yang terdapat dalam kopi hijau dapat menghalang pengambilan glukosa di dalam usus dan mempercepatkan metabolisma lemak di dalam badan. Ini membuatkan individu yang mempunyai lebihan lemak yang tersimpan mempunyai peratusan yang lebih tinggi lemak tersebut dipecahkan untuk memberi tenaga yang diperlukan oleh badan.Kopi hijau juga didapati dapat menghalang pemendapan lemak baru dalam badan seterusnya membantu anda untuk mengekalkan kelangsingan anda dengan pengambilan yang kerap dan teratur.
2. Menahan selera
Kopi hijau dikenali sebagai penahan selera makan yang terbaik.Pengambilannya merendahkan selera makan seterusnya mengurangkan bilangan kali seseorang untuk makan.Ia membantu mengurangkan keinginan terhadap kalori yang tidak diperlukan oleh badan. Ini akan mengekalkan tahap pengambilan kalori di tahap yang serendah mungkin. Pengambilan kalori yang rendah bermaksud kurangnya lemak yang tersimpan di dalam badan.
3. Mencerdaskan minda
Kopi hijau mengandungi kafein yang akan membuatkan minda seseorang lebih cergas dalam tempoh yang lebih lama. Kopi hijau juga didapati dapat meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar seseorang.Ia menjadikan seseorang itu dapat memproses maklumat dengan lebih cepat. Ia juga mengurangkan keletihan dan membuatkan kita lebih aktif. Kopi hijau juga merupakan rawatan terbaik untuk sakit kepala yang berterusan.
4. Pencegahan kanser
Asid klorogenik yang terdapat dalam kopi hijau merupakan agen terbaik untuk mencegah kanser.Asid klorogenik mempunyai keupayaan untuk meneutralkan semua sebatian karsinogenik yang masuk ke dalam badan kita. Pengambilan ekstrak kopi hijau akan memastikan tubuh kita mendapat akses terus kepada asid ini yang mana boleh menghalang tubuh daripada mendapat kanser.
5. Sistem pencernaan yang sihat
Kopi hijau membantu dalam mengurangkan masalah perut.Ia membantu membersihkan sistem pencernaan seterusnya memastikan kita menikmati sistem penghadaman yang lebih sempurna dan sihat.
6. Melindungi kesihatan kardiovaskular
Mengambil ekstrak biji kopi hijau secara teratur dapat mengurangkan peluang untuk mendapat tekanan darah tinggi.Asid klorogenik membantu mengurangkan ketumpatan kolestrol LDL dalam badan.Ini memastikan arteri tidak tersumbat seterusnya mengurangkan peluang mendapat tekanan darah tinggi dan juga serangan jantung.
7. Pengurangan risiko diabetes
Kopi hijau membantu mengurangkan paras gula di dalam darah, ini adalah kerana asid klorogenik dan tocopherols yang masuk ke dalam badan bertindak memecahkan gula. Ini membantu untuk mengurangkan kebergantungan kepada insulin kencing manis. Bagi pesakit kencing manis, kopi hijau akan menbantu anda mengawal paras gula dalam darah.

8. Antioksida
Kopi hijau mengandungi antioksida yang membantu menyahtoksik organ-organ dalaman terutamanya hati.Ini memastikan anda tidak mengalami apa-apa kerosakan hati.Kajian menunjukkan, pengambilan ekstrak kopi hijau yang kerap dan teratur dapat mengurangkan peluang untuk menghidap penyakit Parkinson bagi lelaki dan wanita.Ia juga dapat menbantu mengurangkan risiko pembentukan batu karang dan kanser ovari bagi wanita.

2. Ekstrak Kacang Ginjal Putih
(White Kidney Bean)

Ini adalah bahan semulajadi yang biasa digunakan sebagai makanan tambahan untuk penurunan berat badan. Bertindak sebagai ‘penghalang kanji’ semulajadi, ia mengurangkan penyerapan karbohidrat dan mempercepatkan proses penurunan berat badan. Hasil kajian menunjukkan, ekstrak kacang ginjal putih memainkan peranan penting dalam mengurangkan penyerapan karbohidrat dalam tubuh manusia.Karbohidrat boleh di dapati dalam pelbagai saiz, bermula dari unit tunggal hingga kepada rantaian polimer panjang, adalah penting untuk memecahkan mereka kepada bentuk paling ringkas sebelum diserap oleh badan.

Bagaimana ia berfungsi? Alpha-amilase, yang merupakan enzim pencernaan karbohidrat paling utama yang wujud secara semulajadi dalam badan, dapat dihalang oleh ekstrak kacang ginjal putih dari memecahkan karbohidrat menjadi glukosa. Dengan melambatkan proses ini, ekstrak kacang ginjal putih memastikan bahawa hanya terdapat sejumlah kecil glukosa yang bertukar menjadi lemak.

Dengan menyekat enzim ini untuk bertindak, ekstrak kacang ginjal putih membantu mengurangkan penghadaman karbohidrat dalam usus kecil.Hasilnya, baki karbohidrat yang tidak dapat dicerna dalam usus kecil, dibuang, sebelum dapat diserap oleh badan. Oleh itu, ia membantu dalam proses penurunan berat badan. Dalam erti kata lain, ekstrak kacang ginjal putih mengurangkan kesan negatif karbohidrat pada metabolism lemak dan dalam masa yang sama mengurangkan jumlah kalori yang diserap oleh badan kita.

Manfaat dan faedah ekstrak kacang ginjal putih:

1.

Ekstrak ini membantu mengurangkan penyerapan karbohidrat berkanji. Jadi, makanan seperti beras, kentang, pasta, bijirin dan roti tidak boleh memberi kesan kepada proses menurunkan berat badan.

2.

Buah-buahan dan sayur-sayuran yang mengandungi karbohidrat sihat adalah penting untuk kesihatan kita dan ekstrak ini secara tidak sengaja mengurangkan penyerapan karbohidrat ini.

3.

Ekstrak kacang ginjal putih ini terkenal sebagai makanan tambahan yang membantu dalam menurunkan berat badan.Ia juga berkesan untuk mengurangkan lemak di bahagian abdomen dan juga mencegah obesiti.

4.  

Ekstrak ini juga merupakan sumber protein tumbuhan yang baik untuk anda nikmati tanpa perlu bimbang tentang lemak tepu. Ia juga mengandungi kalsium, kalium, folate, vitamin A dan vitamin C. Nutrien-nutrien ini memainkan peranan penting dalam tumbesaran badan dan proses asas badan seperti metabolisma dan fungsi jantung.

Jika anda yang membaca ini bukanlah seorang yang suka bersenam, tiada masa melakukan aktiviti senaman tetapi masih mahu kekal sihat dan langsing. Turboxlim adalah alternative terbaik buat anda.

Mari mencubanya sekarang.

Rasanya amat lazat bagi anda penggemar kopi atau tidak. Malah ia sangat mudah diambil.

Tak perlu bancuh dengan air dan mengambil masa anda. Cuma koyakkan sachet dan tuang ke dalam mulut 30 minit sebelum sarapan.

Pendek kata, Turboxlim ringkas, padat dan berkesan.

Anda juga dingatkan untuk mendapatkan produk yang original sahaja untuk kesan yang efektif.
Ingat! Tidak berbaloi membazirkan wang untuk produk tiruan.

Ramai yang sudah berjaya mendapat berat badan ideal. Anda bila lagi?

Anda teruja… Berapa harga Turboxlim ini

Dapatkan produk hebat ini pada harga promosi yang sangat berpatutan.

Beli lebih, diskaun lebih!

1 kotak RM120 (Sabah Sarawak RM130)

2 kotak RM180 (Sabah Sarawak RM190)

Penghantaran PERCUMA!

Cara Penggunaan : 1 sachet sebelum sarapan (30 minit sebelum sarapan)

Bungkusan di dalam kotak: 15 paket (sachets)

Notis Penting:
Turboxlim adalah makanan tambahan

Tidak sesuai untuk:
* Orang yang di bawah umur 18 tahun
* Wanita hamil atau menyusukan, orang dengan ada penyakit kardiovaskular, strok, atau mengalami sebarang penyakit lain yang berkaitan.

Pengguna dinasihatkan tidak mengabaikan aktiviti fizikal dan lakukan senaman yang sesuai dan konsisten dengan waktu pengambilan turboxlim untuk mendapatkan hasil yang lebih baik dan sihat untuk tubuh.

Produk ini juga bukan bertujuan untuk diagnosis atau pencegahan sebarang penyakit.
Hasilnya mungkin berbeza-beza mengikut individu, kadar metabolism dalam badan dan kalori yang diambil.

Secara Kesimpulannya, Turboxlim berfungsi:

Dapatkan produk hebat ini pada harga promosi yang sangat berpatutan.

Beli lebih, diskaun lebih!

1 kotak RM120 (Sabah Sarawak RM130)

2 kotak RM180 (Sabah Sarawak RM190)

Penghantaran PERCUMA!

PERTANYAAN/ORDER TAIP “TXL” SMS/WTSAP KE 019-2192668

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s