Shape plus dan eve fiber testimoni

Lagi testimoni… kombinasi shape plus dan eve fiber pasti terbaik utk kurus!!

“Kalau dulu, buat kerja sikit pun mesti selalu rasa penat dan selalu ada masalah sembelit. Sebelum consumed SP&EF ni berat saya 90kg tapi selepas hanya 2 bulan penggunaan produk ni berat saya dah turun ke 79kg! Selain tu, saya juga sebelum ni mengidap penyakit asma sampai ke tahap guna inhaler tp kini dah tak pelu lagi dan masalah sembelit pun dah tiada!”

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Eve Strawberry Fiber

Tahu kah anda FIBER amat penting dalam kehidupan harian kita yang mana kini kesemua makanan dan minuman yang kita ambil mengandungi toksin, dimana toksin ini akan menyebabkan sistem kesihatan badan kita akan menjadi lemah jika toksin tidak disingkirkan dari badan kita setiap hari.

Fiber mampu mencegah beberapa penyakit berbahaya termasuk barah, kencing manis, jantung dan kegemukan. Jadikan pengambilan fiber satu kemestian dalam diet seharian. Ia amat penting kerana ia dapat membantu mengurangkan paras kolesterol dan gula dalam darah dan seterusnya membantu proses penghadaman berjalan lancar. Setiap orang memerlukan FIBER setiap hari terutama bagi mereka yang ada diabetis dan kegemukan melampau. Fiber akan meningkatkan gerakan saluran najis didalam usus, untuk membantu membuang sisa toksin didalam usus. Secara tidak langsung dapat mempercepatkan proses penurunan berat badan serta proses mencantikkan kulit yang berjerawat.

Membantu mencairkan dan mempercepatkan proses pembuangan bahan karsinagen dan bahan toksin yang terkandung dalam makanan, bagi melindungi sistem penghadaman yang lemah dan mencegah kanser kolon. Pakar pemakanan mensyorkan setiap individu mengambil 20 – 35gm setiap hari. Untuk meningkatkan kebaikan serat, amat penting untuk minum banyak air kosong.

Ketahui bagaimana EVE FIBER boleh membantu anda!

*  Mengandungi serat paling tinggi dan minuman serat kesihatan terbaik.
*  Membersihkan pengumpulan toksik dan logam berat di dalam tubuh.
*  Menjana lebih tenaga dan menjadikan kesihatan lebih baik.
*  Meningkatkan penghadaman serta metabolism.
* Mengurang kembung perut dan gas serta mempertingkatkan pengurangan berat badan.
*  Membersihkan parasit, cacing dan telur-telurnya.
*  Meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi dari makanan.
*  Mengurangkan kesakitan dan membina sistem imunisasi yang kuat.

Eve Strawberry Fiber

P/S: Cara mudah untuk pesanan: Taip “EF” sms/whatsapp ke 019-2192668
Harga: Semenanjung sekotak RM70/15 sachet (Sabah Srwk RM80)
2 kotak RM130 (Sabah Srwk RM140)
Untuk sebulan 2 kotak.

JOM JAGA KESIHATAN: “MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI”

 

PROMOSI SHAPE PLUS BUY 2 FREE 2

SHAPE PLUS PROMOSI NOVEMBER! PALING HEBAT untuk PRODUK PALING LARIS
BELI 2 BOX FREE 2 BOX!! (SAH SEHINGGA 31/12/2013 SHJ)

Kelebihan produk:
~ membakar lemak secara pantas
~ tidak perlu menahan lapar
~ tidak perlu senaman berat
~ rasa yang sedap
~ tiada pantang makanan
~ hanya perlu minum 1 kali sehari

Promosi BUY 2 FREE 2 sangat terhad!! Jika berminat:
* SMS/Whatsapp “sp4″ ke 019-2192668 atau
* PM/INBOX kami dulu di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

Pengambilan agen shape plus

Assalamualaikum!

pengambilan agen shape plus

pengambilan agen shape plus

Disebabkan ramai yg berminat nak jadi agen produk ssr tetapi tidak ada modal besar, kami berbesar hati utk memberi peluang kepada anda!!
PENGAMBILAN AGEN KINI DIBUKA!
Rebut peluang anda sebagai pengedar produk-produk hebat keluaran SSR ini.
Hanya untuk 100 orang pertama sahaja.

Antara syarat utama :
1. Harga seperti yang ditetapkan syarikat (tidak lebih dan tidak kurang)
2. Tidak diletakkan di kedai-kedai, toko jamu atau farmasi.
3. Tiada dropship.
4. Sentiasa pantau perkembangan customer.
**Pembelian minimum 20 kotak dengan diskaun 15%.

Sila emel ke hasnyrasul@gmail.com untuk keterangan lanjut. Terimakasih

Shape Plus testimoni hilang 19kg

Shape Plus Testimoni turun 19kg:shapeplus testimoni“Saya pernah terbaca byk kali tentang testimoni yg berjaya dlm laman FB..Pd mulanya sukar nak percaya sehingga ada kenalan yg telah menggunakannya dan telah brjaya kurus. sy telah mencuba pelbagai produk lain yg tidak membuahkan hasil. Akhirnya saya ingin mencuba dgn mula mndptkn info dr kak ina. Alhamdulilah sy menghubungi org yg tepat yg sering memberikn info dan semangat yg kuat utk sy cuba..pd mulanya berkira2 juga utk mengeluarkan kos yg agak tnggi..tp semangat utk menurunkn berat bdn lbih tnggi di hati sy..dgn izin suami sy mencuba produk ni. pd peringkat permulaan agak sikit pnurunannya..ttapi ttap turun krn sy sukar mncukupkn air 4 liter.. dgn fomula yg kak ina bg sy ttap kuatkn smngat n cukupkn air akhirnya ini la hasilnya.. kini sy masih meneruskan SHAPE PLUS dan EVE FIBER yg best ni utk mendptkn berat bdn yg ideal..SHAPE PLUS dan EVE FIBER mmg gabungan mantap utk mengurangkan perut yg buncit dan terasa peha dan bahu juga turut mengecil..dlm erti kata yg lain sekarang ni beli baju baru keraan baju lama semuanya xbleh pkai..rakan2 di ofis sering memuji perubahan yg berlaku dan kelihatan lebih cantik..Alhamdulillah.. berat terkini saya 76kg dari 95kg. Saya berjaya turun 19kg dlm masa 5 bln”

Pengambilan Agen

Assalamualaikum.. BERITA BAIK!!!!

Kini pengambilan agen untuk produk keluaran syarikat SSR telah dibuka. BERMINAT? Sila emel kepada hasnyrasul@gmail.com untuk detail. Jangan lepaskan peluang menjana kewangan bersama kami. Hehe sambil guna boleh jual juga. Terimakasih.

agen

Testimoni hilang 21kg dengan shape plus dan eve fiber

“Abg pun sayang. Kalau dulu sis, waktu badan mcm guni baja abg pun taknak jalan sama-sama dgn saya, mybe malu kot… saya jalan depan dia jalan belakang…siap perli saya lg.. kata sy gemok ….sejak dari tu saya nekad try produk nie…tp yg best perut saya lh cepat kempis…yg lain2 saya x kisah…janji perut xda spare part mcm tayar lori. Pertama kali saya tengok iklan produk shape plus nie hati terus tertarik nak try….lepas try selama 3bln berat sebelum ambk sp 89kg….turun 68kg…rasa mcm tak pecaya….sekarang nie saya tetap terus kan pengambilan sp …kerana sp lah membantu saya menurunkan berat badan sehingga kini…tp sekarang berat saya 62”

p/s: teringin nak try?  SMS “SP EF” ke 019-2192668