Shape plus dan eve fiber testimoni

Lagi testimoni… kombinasi shape plus dan eve fiber pasti terbaik utk kurus!!

“Kalau dulu, buat kerja sikit pun mesti selalu rasa penat dan selalu ada masalah sembelit. Sebelum consumed SP&EF ni berat saya 90kg tapi selepas hanya 2 bulan penggunaan produk ni berat saya dah turun ke 79kg! Selain tu, saya juga sebelum ni mengidap penyakit asma sampai ke tahap guna inhaler tp kini dah tak pelu lagi dan masalah sembelit pun dah tiada!”

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

PROMOSI SHAPE PLUS BUY 2 FREE 2

SHAPE PLUS PROMOSI NOVEMBER! PALING HEBAT untuk PRODUK PALING LARIS
BELI 2 BOX FREE 2 BOX!! (SAH SEHINGGA 31/12/2013 SHJ)

Kelebihan produk:
~ membakar lemak secara pantas
~ tidak perlu menahan lapar
~ tidak perlu senaman berat
~ rasa yang sedap
~ tiada pantang makanan
~ hanya perlu minum 1 kali sehari

Promosi BUY 2 FREE 2 sangat terhad!! Jika berminat:
* SMS/Whatsapp “sp4″ ke 019-2192668 atau
* PM/INBOX kami dulu di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

Pengambilan agen shape plus

Assalamualaikum!

pengambilan agen shape plus

pengambilan agen shape plus

Disebabkan ramai yg berminat nak jadi agen produk ssr tetapi tidak ada modal besar, kami berbesar hati utk memberi peluang kepada anda!!
PENGAMBILAN AGEN KINI DIBUKA!
Rebut peluang anda sebagai pengedar produk-produk hebat keluaran SSR ini.
Hanya untuk 100 orang pertama sahaja.

Antara syarat utama :
1. Harga seperti yang ditetapkan syarikat (tidak lebih dan tidak kurang)
2. Tidak diletakkan di kedai-kedai, toko jamu atau farmasi.
3. Tiada dropship.
4. Sentiasa pantau perkembangan customer.
**Pembelian minimum 20 kotak dengan diskaun 15%.

Sila emel ke hasnyrasul@gmail.com untuk keterangan lanjut. Terimakasih

Shape Plus testimoni hilang 19kg

Shape Plus Testimoni turun 19kg:shapeplus testimoni“Saya pernah terbaca byk kali tentang testimoni yg berjaya dlm laman FB..Pd mulanya sukar nak percaya sehingga ada kenalan yg telah menggunakannya dan telah brjaya kurus. sy telah mencuba pelbagai produk lain yg tidak membuahkan hasil. Akhirnya saya ingin mencuba dgn mula mndptkn info dr kak ina. Alhamdulilah sy menghubungi org yg tepat yg sering memberikn info dan semangat yg kuat utk sy cuba..pd mulanya berkira2 juga utk mengeluarkan kos yg agak tnggi..tp semangat utk menurunkn berat bdn lbih tnggi di hati sy..dgn izin suami sy mencuba produk ni. pd peringkat permulaan agak sikit pnurunannya..ttapi ttap turun krn sy sukar mncukupkn air 4 liter.. dgn fomula yg kak ina bg sy ttap kuatkn smngat n cukupkn air akhirnya ini la hasilnya.. kini sy masih meneruskan SHAPE PLUS dan EVE FIBER yg best ni utk mendptkn berat bdn yg ideal..SHAPE PLUS dan EVE FIBER mmg gabungan mantap utk mengurangkan perut yg buncit dan terasa peha dan bahu juga turut mengecil..dlm erti kata yg lain sekarang ni beli baju baru keraan baju lama semuanya xbleh pkai..rakan2 di ofis sering memuji perubahan yg berlaku dan kelihatan lebih cantik..Alhamdulillah.. berat terkini saya 76kg dari 95kg. Saya berjaya turun 19kg dlm masa 5 bln”

Pengambilan Agen

Assalamualaikum.. BERITA BAIK!!!!

Kini pengambilan agen untuk produk keluaran syarikat SSR telah dibuka. BERMINAT? Sila emel kepada hasnyrasul@gmail.com untuk detail. Jangan lepaskan peluang menjana kewangan bersama kami. Hehe sambil guna boleh jual juga. Terimakasih.

agen

TESTIMONI HILANG 17 KG SELEPAS 3 BULAN DENGAN SHAPE PLUS DAN EVE FIBER

PROMOSI GEMPAK… SHAPE PLUS SLIMMING JUICE (SP)! Diskaun & Free Xtra 6 Sachet. Pakej Buy 2 Free 1 SP  + extra 6 sachets = RM220 (RM230 Sabah/Sarawak). Pakej Buy 2 Free 1 SP + 2 ktk Eve Fiber + extra 6 sachets = RM330 (RM350 Sbh/Swk). PROMOSI SAH SEHINGGA 21 JUN 2013 SAHAJA!!!!!

Testimoni salah seorg pengguna yang berjaya. 17 kg dalam 3 bulan. Jom dapatkan SHAPE PLUS dan EVE FIBER dengan Harga runtuh.  SMS ke 019-2192668 sekarang untuk harga istimewa ini. JIMAT beratus tau!

promosi shape plus

shape plus dan eve fiber

Berminat hanya perlu bank in dan sms nama serta alamat.
Jika online banking sila masukkan emel hasnyrasul@gmail.com
Atau cash deposit boleh mms / emelkan / whatsapp kan payment slip ke 0192192668

MAYBANK: HASNIREZA ENTERPRISE: 566010604262 
CIMB: HASNI BINTI RASUL 16010011353522
 
Hp: 019-2192668
 
Kod agen : ssr 012

P/S: JANGAN LEPAS KAN PELUANG DAN DAPATKAN  DENGAN HARGA RUNTUH DAN EXTRA 2 SACHET FREE dlm setiap ktk SHAPE PLUS!! SEKARANG!! PROMOSI SAH SEHINGGA 21 JUN 2013 SAHAJA!!!!!

Shape Plus

Ini adalah sms yang kami terima dari salah seorang pelanggan SHAPE PLUS dan EVE FIBER: risau sebab berat turun banyak. selang beberapa minggu disahkan hamil. Yang planning untuk hamil boleh ambil jangan risau ya. Ramai juga yang berjaya hamil selepas penurunan berat badan.

shape plus

Harga SHAPE PLUS sekotak RM120 (sabah sarawak rm130), buy 2 free 1, Rm240/3 kotak (sabah sarawak rm250). dan EVE FIBER RM70 sekotak (sabah sarawak rm80), rm130/2 kotak (sabah sarawak rm140) . Untuk sebulan SP 3 ktk, EF 2 ktk total rm370 (sabah sarawak RM390) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

Dapatkan yang original dari saya,

Ms Hasny (SSR 012)

019-2192668