Shape Plus slimming juice 2014

SHAPE PLUS SLIMMING JUICE original mengorak langkah ke tahun 2014. Alhamdulillah dan terimakasih kepada pengguna yang masih mempercayai SHAPE PLUS sebagai produk pelangsingan paling berkesan dan terbaik di pasaran.

Kelebihan shape plus:
~ membakar lemak secara pantas
~ tidak perlu menahan lapar
~ tidak perlu senaman berat
~ rasa yang sedap
~ tiada pantang makanan
~ hanya perlu minum 1 kali sehari

“Tahukah anda kombinasi SHAPE PLUS & EVE FIBER adalah yang terbaik?”

Kenaikan berat badan selalunya berpunca daripada bahan buangan yang terkumpul di dalam usus besar. Ahli Homeopathy tidak menyangkal hakikat ramai di antara kita yang memikul beban sekurang-kurangnya 3 KILO di dalam usus besar tanpa disedari. Pakar pemakanan turut berpendapat individu-individu yang memiliki usus besar yang bermasalah tidak dapat menyerap khasiat dari makanan yang di ambil seterusnya menyebabkan mereka cenderung untuk makan lebih dari sepatutnya! Dan untuk info, apabila badan banyak toksin, apa jua supplement yang kita ambil termasuklah produk pelansingan tidak dapat diserap dgn baik oleh badan.

p/s : Ha sebab tu walaupun ada sebilangan dari anda cuba berdiet sendiri tetap berat tak turun. Itu disebabkan usus anda sudah tersumbat. Untuk atasinya senang saja ambil saja EVE FIBER kami confirm 1 PAKET dah rasa kesannya! pada yg cuba ambil SHAPE PLUS juga disarankan untuk combine dgn fiber ni supaya usus bersih jadi proses penurunan jadi lebih effective.

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF? ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

**********************************************

Perang Obesiti dengan Shape Plus

Wanita umumnya paling mudah mengalami obesiti. Selain disebabkan oleh pemakanan, masalah obesiti dikalangan wanita juga boleh disebabkan tahap metabolisme wanita semakin menurun, tidak sama seperti lelaki. Malah, wanita mengalami fasa hormonal dari waktu subur, menstruasi, kehamilan, melahirkan dan sebagainya. Hal ini membuat bentuk tubuh dan nafsu akan sering menjadi tidak teratur.

Oleh itu, sebagai wanita kita perlu memerangi obesiti sekiranya ingin sentiasa berada dalam keadaan sihat pada masa depan. Ini kerana banyak masalah timbul akibat berat badan yang berlebihan. Jadi, untuk mengelakkan daripada mengalami masalah2 dikemudian hari, adalah penting untuk sentiasa mengawal berat badan. Antara masalah yg boleh berlaku adalah:

1) menstuasi tidak teratur: Hal ini boleh menjadi petanda bahawa anda sedang mengalami tahap kesihatan yang merbahaya kerana dapat menyebabkan gangguan pada sistem reproduksi

2) penyakit kronik: Bukan sahaja dihari tua, tetapi jika tidak berhati-hati dan mengawal berat badan dengan baik siapa pun boleh terkena serangan jantung, strok, diabetes dan penyakit kronik yang lain pada usia muda

3) Lemah otot: otot yang lemah boleh mengendur dan kelihatan tua. Disebabkan itu, obesiti sering diperangi dengan olahraga kerana mempengaruhi metabolisme tubuh dn kekencangan otot mahupun kulit

4) Artritis: Mulakan aktiviti olahraga anda dari sekarang sementara sendi dan tulang masih mampu untuk menampung tubuh ketika bersenam. Mereka yang kegemukan perlu lebih banyak meluangkan masa untuk bersenam dan melakukan aktiviti olahraga. Hal ini sebenarnya boleh menyakiti sendi dan tulang jika tidak dimulakan dari sekarang.

5) Sukar berjalan: Tubuh kita ditampung oleh kedua belah kaki yang kecil. Dalam keadaan tubuh yang obes, bahagian pergelangan kaki akan mengalami tekanan yang besar. Jadi, cubalah atur pola pemakanan yang baik dan lakukan juga olahraga rutin untuk mencegah masalah ini.

shapeplus obesiti

shapeplus obesiti

KOMBINASI SHAPE PLUS & EVE FIBER TERBAIK

KENAPA KAMI SARANKAN KOMBINASI SHAPE PLUS & EVE FIBER!

Kenaikan berat badan selalunya berpunca daripada bahan buangan yang terkumpul di dalam usus besar. Ahli Homeopathy tidak menyangkal hakikat ramai di antara kita yang memikul beban sekurang-kurangnya 3 KILO di dalam usus besar tanpa disedari. Pakar pemakanan turut berpendapat individu-individu yang memiliki usus besar yang bermasalah tidak dapat menyerap khasiat dari makanan yang di ambil seterusnya menyebabkan mereka cenderung untuk makan lebih dari sepatutnya! Dan untuk info, apabila badan banyak toksin, apa jua supplement yang kita ambil termasuklah produk pelansingan tidak dapat diserap dgn baik oleh badan.

p/s : Ha sebab tu walaupun ada sebilangan dari anda cuba berdiet sendiri tetap berat tak turun. Itu disebabkan usus anda sudah tersumbat. Untuk atasinya senang saja ambil saja EVE FIBER kami confirm 1 PAKET dah rasa kesannya! pada yg cuba ambil Shape plus juga disarankan untuk combine dgn fiber ni supaya usus bersih jadi proses penurunan jadi lebih effective.

Harga SHAPE PLUS sekotak RM120 (sabah sarawak rm130), buy 2 free 1, Rm240/3 kotak (sabah sarawak rm250). dan EVE FIBER RM70 sekotak (sabah sarawak rm80), rm130/2 kotak (sabah sarawak rm140) . Untuk sebulan SP 3 ktk, EF 2 ktk total rm370 (sabah sarawak RM390) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

Dapatkan yang original dari saya,

Ms Hasny (SSR 012)
019-2192668

Ibu menyusu berjaya hilangkan 16kg

Testimoni dari Puan Niza yang menyusukan babynya sepenuh masa. Pengambilan SHAPE PLUS dan EVE FIBER secara konsisten selama 4 bulan dan hasilnya beliau amat berpuashati. Bukan sahaja ibu berjaya langsing malah tidak mengurangkan dan menjejaskan susu serta baby (baby makin sihat). Walaupun penurunan slow (bulan pertama 4.5kg) dan tidak mendadak, beliau bebas makan apa sahaja. Yang paling penting air putih MESTI 4 liter sehari.

  • 1 kotak pertama   = tiada penurunan
  • 3 kotak (sebulan) = 4.5 kg
  • Lepas 4 bulan      = 16 kg

29jan2013JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668
SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: SHAPE PLUS BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT
Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT
JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)
sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Langsing dan sihat hanya dengan Shape Plus dan Eve Fiber

SALAH SEORANG PENGGUNA KAMI YANG BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN. RUGI TAK CUBA BEB!!! KOMBINASI SHAPE PLUS DAN EVE FIBER PASTINYA TERBAIK DAN YANG PALING BERKESAN DI PASARAN.. MURAH, MUDAH DAN BERKESAN!! DULU BAJU SIZE XL, SEKARANG SIZE M. DULU SELUAR SIZE 36 SEKARANG SIZE 30!! TERBAIK WOOO!!!

JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668
SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT
Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT
JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)
sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Dulu saiz 55 sekarang 44 hanya dengan Shape Plus dan Eve Fiber

 

“First time kenal SHAPE PLUS dan EVE FIBER mula-mula macam tak percaya coz sy dah cuba macam2 produk. Apa saja yg keluar kat media pasti sy cuba.. tapi lemak jenis keras dan tepu agaknya susah nak turun. Dalam masa yang sama saya memang ada masalah sembelit yang kronik coz 2 minggu sekali baru ada rasa nak ke toilet, masalah ni sejak umur 15 tahun lagi. Selepas melihat testimoni2 yang Berjaya rasa ingin mencuba. Alhamdulillah keputusan saya amik tidak sia2. Masalah sembelit dapat diatasi dgn sekelip mata. Sekarang sy membuang dgn selesa. Bdn pun rasa lebih ringan. Saiz baju sy dulu 55 sekarang boleh pakai 44. Berat turun sebyk 16kg”

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

SMS KE 019-2192668 untuk order atau klik sini untuk order –> CARA PEMBELIAN

 

Masa gemuk ditinggalkan.. sekarang nak rujuk semula?

Kisah benar…”bekas suami terkejut bila jumpa saya dan minta nikah balik. dulu dia tinggalkan saya sebab saya tak cantik dan sakit. dan yang paling membahagiakan, suami yang saya baru nikah sebulan pun puji makin cun sampai cakap saya muda lima tahun dari umur sebenar”.. badan macam anak dara balik.. bukan saja badan cantik, malah makin sihat dan yakin pada diri”

p/s: Jangan biarkan anda dibelenggu masalah sebegini.. bertindak sekarang.. tak perlu ke pusat pelansingan mahal cukup dengan SHAPE PLUS DAN EVE FIBER

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Tidak perlu diet dengan Shape Plus

AMALAN diet yang drastik dan pengambilan ubat kurus untuk menurunkan berat badan sebenarnya boleh diibaratkan sebagai tindakan kurang bertimbang rasa terhadap diri sendiri kerana ia bukan saja tidak berkesan, malah boleh mendatangkan kesan negatif tanpa disedari.

Antara punca utama ramai gagal dalam program diet ialah:

  1. Ia sukar dipatuhi
  2. Penggunaan bahan tidak selamat
  3. Mempunyai kesan sampingan
  4. Kurang berkesan sehingga menyebabkan ramai berasa kecewa apabila jarum penimbang masih menunjukkan angka sama.

Beberapa tahun lepas, di Bandar Wenatchee, Washington, Amerika Syarikat, berat badan penduduk di situ mula susut, bukan disebabkan kurang makan, diet terkini atau pil pelangsingan tetapi melalui perubahan gaya hidup yang mendatangkan hasil cukup mengejutkan.

Seorang wanita susut 19 paun lemak badannya sepanjang 12 minggu. Manakala seorang lelaki pula berjaya susut 35 paun dalam jangkamasa yang sama. Keseluruhannya seramau 346 orang mengikuti program tersebut susut lebih daripada 6,000 paun lemak dalam masa 12 minggu. Bagaimana ini berlaku? Jawapannya : Dengan hanya memakan buah Washington Apples.

 Telah terbukti buah epal mampu susutkan lemak. Atas kesedaran itu wujudlah Inovasi Unggul dalam penurunan berat badan iaitu SHAPE PLUS. SHAPE PLUS merupakan produk yang berasaskan 100% BAHAN SEMULA JADI yang mengandungi ekstrak buah epal dalam penurunan Berat Badan dengan selamat, cepat dan berkesan dan bagaimana untuk mengekalkannya buat selama-lamanya.

SHAPE PLUS turut mencetuskan fenomena terkini dalam menampilkan tubuh badan yang langsing. Shape Plus telah terbukti berkesan dalam proses pembakaran lemak (sepantas 3 – 10 hari). Lemak yang berlebihan dalam badan kadang-kadang akan membuatkan diri kita berasa kurang selesa. Secara tak lansungnya, apabila lemak kita bertambah, berat badan pun akan bertambah jugak ( GEMUK! ). Jadi ape tunggu lagi, SHAPE PLUS dapat merealisasikan impian anda untuk kelihatan langsing dan menawan.

>100% Bahan Semulajadi
>Tidak mengandungi komposis kimia dan pewarna
>Tidak mengandungi kafein, efedrin dan peransang
>Halal dan diiktiraf
>JUGA SESUAI UNTUK IBU MENYUSU

PROMOTION:- BUY 2 FREE 1
RM120/KOTAK
RM240/3 KOTAK + free postage
+ free gift (return customer)
(please add RM10.00 for Sabah/Sarawak)

019-2192668 TO ORDER