Shape Plus slimming juice 2014

SHAPE PLUS SLIMMING JUICE original mengorak langkah ke tahun 2014. Alhamdulillah dan terimakasih kepada pengguna yang masih mempercayai SHAPE PLUS sebagai produk pelangsingan paling berkesan dan terbaik di pasaran.

Kelebihan shape plus:
~ membakar lemak secara pantas
~ tidak perlu menahan lapar
~ tidak perlu senaman berat
~ rasa yang sedap
~ tiada pantang makanan
~ hanya perlu minum 1 kali sehari

“Tahukah anda kombinasi SHAPE PLUS & EVE FIBER adalah yang terbaik?”

Kenaikan berat badan selalunya berpunca daripada bahan buangan yang terkumpul di dalam usus besar. Ahli Homeopathy tidak menyangkal hakikat ramai di antara kita yang memikul beban sekurang-kurangnya 3 KILO di dalam usus besar tanpa disedari. Pakar pemakanan turut berpendapat individu-individu yang memiliki usus besar yang bermasalah tidak dapat menyerap khasiat dari makanan yang di ambil seterusnya menyebabkan mereka cenderung untuk makan lebih dari sepatutnya! Dan untuk info, apabila badan banyak toksin, apa jua supplement yang kita ambil termasuklah produk pelansingan tidak dapat diserap dgn baik oleh badan.

p/s : Ha sebab tu walaupun ada sebilangan dari anda cuba berdiet sendiri tetap berat tak turun. Itu disebabkan usus anda sudah tersumbat. Untuk atasinya senang saja ambil saja EVE FIBER kami confirm 1 PAKET dah rasa kesannya! pada yg cuba ambil SHAPE PLUS juga disarankan untuk combine dgn fiber ni supaya usus bersih jadi proses penurunan jadi lebih effective.

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF? ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

**********************************************

Perang Obesiti dengan Shape Plus

Wanita umumnya paling mudah mengalami obesiti. Selain disebabkan oleh pemakanan, masalah obesiti dikalangan wanita juga boleh disebabkan tahap metabolisme wanita semakin menurun, tidak sama seperti lelaki. Malah, wanita mengalami fasa hormonal dari waktu subur, menstruasi, kehamilan, melahirkan dan sebagainya. Hal ini membuat bentuk tubuh dan nafsu akan sering menjadi tidak teratur.

Oleh itu, sebagai wanita kita perlu memerangi obesiti sekiranya ingin sentiasa berada dalam keadaan sihat pada masa depan. Ini kerana banyak masalah timbul akibat berat badan yang berlebihan. Jadi, untuk mengelakkan daripada mengalami masalah2 dikemudian hari, adalah penting untuk sentiasa mengawal berat badan. Antara masalah yg boleh berlaku adalah:

1) menstuasi tidak teratur: Hal ini boleh menjadi petanda bahawa anda sedang mengalami tahap kesihatan yang merbahaya kerana dapat menyebabkan gangguan pada sistem reproduksi

2) penyakit kronik: Bukan sahaja dihari tua, tetapi jika tidak berhati-hati dan mengawal berat badan dengan baik siapa pun boleh terkena serangan jantung, strok, diabetes dan penyakit kronik yang lain pada usia muda

3) Lemah otot: otot yang lemah boleh mengendur dan kelihatan tua. Disebabkan itu, obesiti sering diperangi dengan olahraga kerana mempengaruhi metabolisme tubuh dn kekencangan otot mahupun kulit

4) Artritis: Mulakan aktiviti olahraga anda dari sekarang sementara sendi dan tulang masih mampu untuk menampung tubuh ketika bersenam. Mereka yang kegemukan perlu lebih banyak meluangkan masa untuk bersenam dan melakukan aktiviti olahraga. Hal ini sebenarnya boleh menyakiti sendi dan tulang jika tidak dimulakan dari sekarang.

5) Sukar berjalan: Tubuh kita ditampung oleh kedua belah kaki yang kecil. Dalam keadaan tubuh yang obes, bahagian pergelangan kaki akan mengalami tekanan yang besar. Jadi, cubalah atur pola pemakanan yang baik dan lakukan juga olahraga rutin untuk mencegah masalah ini.

shapeplus obesiti

shapeplus obesiti

PROMOSI!! NAK FREE CALCULATOR?

PROMOSI Shape plus buy 2 free 1. Eve fiber Diskaun lagi dgn pembelian 2 ktk. Nak lagi? Set sebulan SHAPE PLUS dan EVE FIBER anda dapat calculator yg cute ni + shaker
P/s: cepat selagi stok masih ada
SMS/WHATTAPPS KE 019-2192668 (MS HASNY)

shape plus promosip/s: Wajib cuba kerana ramai yang dah berjaya turunkan berat badan. Jom singkir lemak singkir penyakit.. banyak penyakit kritikal dapat dielakkan sekiranya lemak2 jahat ni di dapat disingkir kan In Syaa Allah..

Ibu menyusu berjaya hilangkan 16kg

Testimoni dari Puan Niza yang menyusukan babynya sepenuh masa. Pengambilan SHAPE PLUS dan EVE FIBER secara konsisten selama 4 bulan dan hasilnya beliau amat berpuashati. Bukan sahaja ibu berjaya langsing malah tidak mengurangkan dan menjejaskan susu serta baby (baby makin sihat). Walaupun penurunan slow (bulan pertama 4.5kg) dan tidak mendadak, beliau bebas makan apa sahaja. Yang paling penting air putih MESTI 4 liter sehari.

  • 1 kotak pertama   = tiada penurunan
  • 3 kotak (sebulan) = 4.5 kg
  • Lepas 4 bulan      = 16 kg

29jan2013JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668
SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: SHAPE PLUS BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT
Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT
JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)
sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

ASSALAMUALAIKUM..

NAK TAHU KEISTIMEWAAN SHAPE PLUS DAN EVE FIBER???

SHAPE PLUS SLIMMING JUICE dan EVE FIBER ni bukan meal replacement. Kita tak perlu gantikan pengambilan makanan harian kita, boleh makan macam biasa dan biarkan SHAPE PLUS & EVE FIBER buat kerja dia dan biasanya dalam tempoh 2 minggu dah boleh rasa kesan penurunan kg. Paling kurang pun badan rasa ringan dan inci susut diikuti dengan penurunan kg.8novJOM DAPATKAN DARI SAYA DAN DENGAN PEMBELIAN 1 SET SHAPE PLUS UNTUK SEBULAN (3 KTK)  ANDA LAYAK MEMILIH SATU DIANTARA FREE GIFT BERIKUT DAN 1 SET EVE FIBER UNTUK SEBULAN (2 KTK) JUGA ANDA LAYAK MEMILIH SATU DIANTARA FREE GIFT BERIKUT:-

fg4-tilePROMOSI TERHEBAT SEKARANG!!! 
SHAPE PLUS SEKOTAK RM120 (10 PAKET UTK 10 HARI),
BELI 2 KOTAK DAPAT FREE LAGI SEKOTAK (JIMAT RM120)

EVE FIBER SEKOTAK RM70/15 SACHET, 2 KOTAK RM130 (DISKAUN RM10)

TOTAL SHAPE PLUS UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN RM240 (SABAH SARAWAK RM250) + 1 FREE GIFT + FREE POSTAGE

TOTAL SHAPE PLUS DAN EVE FIBER UNTUK SEBULAN RM370 ( SABAH SARAWAK RM390) + 2 FREE GIFT + FREE POSTAGE

IKHLAS,
Ms Hasny Rasul
019-2192668

Langsing dan sihat hanya dengan Shape Plus dan Eve Fiber

SALAH SEORANG PENGGUNA KAMI YANG BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN. RUGI TAK CUBA BEB!!! KOMBINASI SHAPE PLUS DAN EVE FIBER PASTINYA TERBAIK DAN YANG PALING BERKESAN DI PASARAN.. MURAH, MUDAH DAN BERKESAN!! DULU BAJU SIZE XL, SEKARANG SIZE M. DULU SELUAR SIZE 36 SEKARANG SIZE 30!! TERBAIK WOOO!!!

JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668
SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT
Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT
JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)
sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!