Shape plus dan eve fiber testimoni

Lagi testimoni… kombinasi shape plus dan eve fiber pasti terbaik utk kurus!!

“Kalau dulu, buat kerja sikit pun mesti selalu rasa penat dan selalu ada masalah sembelit. Sebelum consumed SP&EF ni berat saya 90kg tapi selepas hanya 2 bulan penggunaan produk ni berat saya dah turun ke 79kg! Selain tu, saya juga sebelum ni mengidap penyakit asma sampai ke tahap guna inhaler tp kini dah tak pelu lagi dan masalah sembelit pun dah tiada!”

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Advertisements

Shape Plus slimming juice 2014

SHAPE PLUS SLIMMING JUICE original mengorak langkah ke tahun 2014. Alhamdulillah dan terimakasih kepada pengguna yang masih mempercayai SHAPE PLUS sebagai produk pelangsingan paling berkesan dan terbaik di pasaran.

Kelebihan shape plus:
~ membakar lemak secara pantas
~ tidak perlu menahan lapar
~ tidak perlu senaman berat
~ rasa yang sedap
~ tiada pantang makanan
~ hanya perlu minum 1 kali sehari

“Tahukah anda kombinasi SHAPE PLUS & EVE FIBER adalah yang terbaik?”

Kenaikan berat badan selalunya berpunca daripada bahan buangan yang terkumpul di dalam usus besar. Ahli Homeopathy tidak menyangkal hakikat ramai di antara kita yang memikul beban sekurang-kurangnya 3 KILO di dalam usus besar tanpa disedari. Pakar pemakanan turut berpendapat individu-individu yang memiliki usus besar yang bermasalah tidak dapat menyerap khasiat dari makanan yang di ambil seterusnya menyebabkan mereka cenderung untuk makan lebih dari sepatutnya! Dan untuk info, apabila badan banyak toksin, apa jua supplement yang kita ambil termasuklah produk pelansingan tidak dapat diserap dgn baik oleh badan.

p/s : Ha sebab tu walaupun ada sebilangan dari anda cuba berdiet sendiri tetap berat tak turun. Itu disebabkan usus anda sudah tersumbat. Untuk atasinya senang saja ambil saja EVE FIBER kami confirm 1 PAKET dah rasa kesannya! pada yg cuba ambil SHAPE PLUS juga disarankan untuk combine dgn fiber ni supaya usus bersih jadi proses penurunan jadi lebih effective.

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF? ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

**********************************************

Ibu menyusu berjaya hilangkan 16kg

Testimoni dari Puan Niza yang menyusukan babynya sepenuh masa. Pengambilan SHAPE PLUS dan EVE FIBER secara konsisten selama 4 bulan dan hasilnya beliau amat berpuashati. Bukan sahaja ibu berjaya langsing malah tidak mengurangkan dan menjejaskan susu serta baby (baby makin sihat). Walaupun penurunan slow (bulan pertama 4.5kg) dan tidak mendadak, beliau bebas makan apa sahaja. Yang paling penting air putih MESTI 4 liter sehari.

  • 1 kotak pertama   = tiada penurunan
  • 3 kotak (sebulan) = 4.5 kg
  • Lepas 4 bulan      = 16 kg

29jan2013JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668
SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: SHAPE PLUS BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT
Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT
JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)
sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

ASSALAMUALAIKUM..

NAK TAHU KEISTIMEWAAN SHAPE PLUS DAN EVE FIBER???

SHAPE PLUS SLIMMING JUICE dan EVE FIBER ni bukan meal replacement. Kita tak perlu gantikan pengambilan makanan harian kita, boleh makan macam biasa dan biarkan SHAPE PLUS & EVE FIBER buat kerja dia dan biasanya dalam tempoh 2 minggu dah boleh rasa kesan penurunan kg. Paling kurang pun badan rasa ringan dan inci susut diikuti dengan penurunan kg.8novJOM DAPATKAN DARI SAYA DAN DENGAN PEMBELIAN 1 SET SHAPE PLUS UNTUK SEBULAN (3 KTK)  ANDA LAYAK MEMILIH SATU DIANTARA FREE GIFT BERIKUT DAN 1 SET EVE FIBER UNTUK SEBULAN (2 KTK) JUGA ANDA LAYAK MEMILIH SATU DIANTARA FREE GIFT BERIKUT:-

fg4-tilePROMOSI TERHEBAT SEKARANG!!! 
SHAPE PLUS SEKOTAK RM120 (10 PAKET UTK 10 HARI),
BELI 2 KOTAK DAPAT FREE LAGI SEKOTAK (JIMAT RM120)

EVE FIBER SEKOTAK RM70/15 SACHET, 2 KOTAK RM130 (DISKAUN RM10)

TOTAL SHAPE PLUS UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN RM240 (SABAH SARAWAK RM250) + 1 FREE GIFT + FREE POSTAGE

TOTAL SHAPE PLUS DAN EVE FIBER UNTUK SEBULAN RM370 ( SABAH SARAWAK RM390) + 2 FREE GIFT + FREE POSTAGE

IKHLAS,
Ms Hasny Rasul
019-2192668

Jom Langsing

 

SHAPE PLUS dan EVE FIBER pasti terbaik untuk penurunan berat badan!!
Produk kami tak sama macam produk lain.. shape plus rasa apple dan eve fiber rasa strawberry yang sedap malah berkesan pula tu!! Harga amat berpatutan, tak perlu ke pusat pelansingan yang harga beribu-ribu RM. Nak tengok banyak testimoni? Like SINI

JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668

SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT

Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)

sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!

PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Masalah Sembelit

 

Anda makan buah tak? Ada masalah sembelit? Jom selesaikannya dgn EVE FIBER.. rasa strawberry nya pasti terbaik dan tersedap di pasaran!!! Diet serat yang paling tinggi berkesan MENGATASI masalah SEMBELIT serta PERUT BUNCIT.
Harga sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT
SMS HOTLINE 019-2192668 UNTUK ORDER/INFO

 

“sebelum menggunakan produk ssr kulit saya nampak kusam dan berminyak serta tidak bermaya.. tapi selepas menggunakan produk SSR kelihatan kulit kembali cerah gebu dan kemerah-merahan … tak perlu make up pun kulit nampak berseri” ~ pengguna setia
JOM DAPATKAN SET LENGKAP ANDA DENGAN DISKAUN 5% – 10% SAH SEHINGGA 10/11/2012.

Eve collagen sekotak RM79 (sabah sarawak RM89), RM150/2 kotak (sabah sarawak RM160), sempena promosi less 5% dgn pembelian 2 kotak eve collagen = rm142.50 (sabah sarawak RM152). NAK LESS LAGI??
Less 10% dengan pembelian bersama evolle miracle bar dan eve miracle cream:
evolle RM69/bar (Sabah Sarawak RM75)  dan eve miracle cream rm90/sekotak (sabah sarawak RM100):
Total untuk eve collagen 2 kotak + evolle 1 bar + eve miracle cream lepas less 10% = rm278.10 (sabah sarawak RM301.50)

NAK FREE GIFT?? SMS/WHATTSAPP 019-2192668