Spro slimming

Spro – New rebrand product in the house!!

spro slimming

 

spro slimming

 

Formula yang dipertingkatkan dan penambahbaikan yang luar biasa bagi membantu mengembalikan badan yang langsing serta kulit yang cantik dan lebih muda..

Kembalikan keyakinan anda dengan Spro. Tubuh langsing dan kulit yang cantik idaman semua kini bukan lagi mustahil.

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SPRO 1 BOX RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

* SMS/Whatsapp “SPro” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

sms/wtsap ke 0192192668

Dulu saiz 55 sekarang 44 hanya dengan Shape Plus dan Eve Fiber

 

“First time kenal SHAPE PLUS dan EVE FIBER mula-mula macam tak percaya coz sy dah cuba macam2 produk. Apa saja yg keluar kat media pasti sy cuba.. tapi lemak jenis keras dan tepu agaknya susah nak turun. Dalam masa yang sama saya memang ada masalah sembelit yang kronik coz 2 minggu sekali baru ada rasa nak ke toilet, masalah ni sejak umur 15 tahun lagi. Selepas melihat testimoni2 yang Berjaya rasa ingin mencuba. Alhamdulillah keputusan saya amik tidak sia2. Masalah sembelit dapat diatasi dgn sekelip mata. Sekarang sy membuang dgn selesa. Bdn pun rasa lebih ringan. Saiz baju sy dulu 55 sekarang boleh pakai 44. Berat turun sebyk 16kg”

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

SMS KE 019-2192668 untuk order atau klik sini untuk order –> CARA PEMBELIAN