Eve Strawberry Fiber

Tahu kah anda FIBER amat penting dalam kehidupan harian kita yang mana kini kesemua makanan dan minuman yang kita ambil mengandungi toksin, dimana toksin ini akan menyebabkan sistem kesihatan badan kita akan menjadi lemah jika toksin tidak disingkirkan dari badan kita setiap hari.

Fiber mampu mencegah beberapa penyakit berbahaya termasuk barah, kencing manis, jantung dan kegemukan. Jadikan pengambilan fiber satu kemestian dalam diet seharian. Ia amat penting kerana ia dapat membantu mengurangkan paras kolesterol dan gula dalam darah dan seterusnya membantu proses penghadaman berjalan lancar. Setiap orang memerlukan FIBER setiap hari terutama bagi mereka yang ada diabetis dan kegemukan melampau. Fiber akan meningkatkan gerakan saluran najis didalam usus, untuk membantu membuang sisa toksin didalam usus. Secara tidak langsung dapat mempercepatkan proses penurunan berat badan serta proses mencantikkan kulit yang berjerawat.

Membantu mencairkan dan mempercepatkan proses pembuangan bahan karsinagen dan bahan toksin yang terkandung dalam makanan, bagi melindungi sistem penghadaman yang lemah dan mencegah kanser kolon. Pakar pemakanan mensyorkan setiap individu mengambil 20 – 35gm setiap hari. Untuk meningkatkan kebaikan serat, amat penting untuk minum banyak air kosong.

Ketahui bagaimana EVE FIBER boleh membantu anda!

*  Mengandungi serat paling tinggi dan minuman serat kesihatan terbaik.
*  Membersihkan pengumpulan toksik dan logam berat di dalam tubuh.
*  Menjana lebih tenaga dan menjadikan kesihatan lebih baik.
*  Meningkatkan penghadaman serta metabolism.
* Mengurang kembung perut dan gas serta mempertingkatkan pengurangan berat badan.
*  Membersihkan parasit, cacing dan telur-telurnya.
*  Meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi dari makanan.
*  Mengurangkan kesakitan dan membina sistem imunisasi yang kuat.

Eve Strawberry Fiber

P/S: Cara mudah untuk pesanan: Taip “EF” sms/whatsapp ke 019-2192668
Harga: Semenanjung sekotak RM70/15 sachet (Sabah Srwk RM80)
2 kotak RM130 (Sabah Srwk RM140)
Untuk sebulan 2 kotak.

JOM JAGA KESIHATAN: “MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI”

 

Advertisements

HILANG 12 KG DALAM 2 BULAN

Pengakuan ikhlas pengguna SHAPE PLUS & EVE FIBER yang amat berpuas hati dan berjaya!!!

“Lepas bersalin, berat naik mendadak. Macam2 dah cuba tapi tak berkesan. cuba Shape Plus dan Eve Fiber 4 hari dah nampak perubahan. Baju kebaya 6 tahun lepas dah boleh pakai. Lepas 2 bulan timbang. Macam tak percaya berat dulu 69kg sekarang 57kg (pehh 12 kg)

shape plus eve fiber —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!  <—–

PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Ms Hasny Rasul: 019-2192668

Masa gemuk ditinggalkan.. sekarang nak rujuk semula?

Kisah benar…”bekas suami terkejut bila jumpa saya dan minta nikah balik. dulu dia tinggalkan saya sebab saya tak cantik dan sakit. dan yang paling membahagiakan, suami yang saya baru nikah sebulan pun puji makin cun sampai cakap saya muda lima tahun dari umur sebenar”.. badan macam anak dara balik.. bukan saja badan cantik, malah makin sihat dan yakin pada diri”

p/s: Jangan biarkan anda dibelenggu masalah sebegini.. bertindak sekarang.. tak perlu ke pusat pelansingan mahal cukup dengan SHAPE PLUS DAN EVE FIBER

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Shape Plus Slimming Juice dan Eve Fiber: Terbaik menurunkan berat badan

Transformasi demi transformasi… jom turunkan berat badan secara sihat dengan Shape Plus dan Eve Fiber.. kombinasi terbaik menurunkan berat badan..Jom lihat transformasi model favourite kami…

SHAPE PLUS SLIMMING JUICE: Produk berasaskan tumbuhan berperisa epal yang amat mudah untuk disediakan dan diminum. Merupakan supplement berupa juice yang bekerja 100% lebih baik daripada ubat-ubat kurus dan slimming juice yang lain. Bertugas untuk meningkatkan kadar metabolisme badan seseorang hanya dengan segelas sehari sahaja. Ianya bekerja dengan baik walaupun tanpa senaman dan diet.

EVE FIBER: Berkesan menyingkirkan toksin, meningkatkan sistem imun tubuh, mengempiskan perut, mengurangkan angin dalam badan, mengatasi sakit kepala, melawaskan pembuangan, mengelakkan sembelit dan buasir. Juga membantu penyerapan Shape plus dan Eve Collagen dengan lebih baik. Tiada effect perut memulas. Amat mild pada perut. Fibre yang paling sedap dipasaran.

“Sebelum ambil Shape Plus, berat yusz 78kg… lepas 3 bulan berat 63kg…… yusz suke setiap inci badan berkurang tu yg paling penting… dari size XXL ke L/M untuk baju dan seluar jeans dari size 38 skrg dah size30-29… menarik kan… yg penting minum cukup air seperti disaran kan…Anda semua pasti boleh…Good luck!!!” Dan dibawah adalah gambar terbaru saya”

Harga SHAPE PLUS:
Semenanjung :1 box / 10 sachets – RM120
2 box – RM240 + Free 1 box ( penggunaan sebulan ).
Sabah/sarwk : 1 box/10 sachets – RM130
2 box – RM250 + Free 1 box

Harga EVE FIBER:
Semenanjung :1 box /15 sachets – RM70
2 box – RM130 ( penggunaan sebulan )
Sabah/sarwk : 1 box/15 sachets – RM80
2 box – RM140

019-2192668 untuk order

LIKE PAGE “JOM JAGA KESIHATAN” UNTUK BANYAK TESTIMONI

PROMOSI APRIL 2012!!!

 

HALAL PROMOTION!!! HURRY UP… GRAB NOW… LIMITED STOCK!!!

6 sachets free with every purchase of 3 boxes of SHAPE PLUS SLIMMING JUICE

Off 5% for each set (2 boxes) for EVE COLLAGEN, EVE FIBER, EVE LADY PLUS, EVOLLE MIRACLE BAR

019-2192668 TO ORDER/MORE INFO

LIKE PAGE NI UNTUK BANYAK LAGI TESTIMONI!!!! JOM JAGA KESIHATAN

Tidak perlu diet dengan Shape Plus

AMALAN diet yang drastik dan pengambilan ubat kurus untuk menurunkan berat badan sebenarnya boleh diibaratkan sebagai tindakan kurang bertimbang rasa terhadap diri sendiri kerana ia bukan saja tidak berkesan, malah boleh mendatangkan kesan negatif tanpa disedari.

Antara punca utama ramai gagal dalam program diet ialah:

  1. Ia sukar dipatuhi
  2. Penggunaan bahan tidak selamat
  3. Mempunyai kesan sampingan
  4. Kurang berkesan sehingga menyebabkan ramai berasa kecewa apabila jarum penimbang masih menunjukkan angka sama.

Beberapa tahun lepas, di Bandar Wenatchee, Washington, Amerika Syarikat, berat badan penduduk di situ mula susut, bukan disebabkan kurang makan, diet terkini atau pil pelangsingan tetapi melalui perubahan gaya hidup yang mendatangkan hasil cukup mengejutkan.

Seorang wanita susut 19 paun lemak badannya sepanjang 12 minggu. Manakala seorang lelaki pula berjaya susut 35 paun dalam jangkamasa yang sama. Keseluruhannya seramau 346 orang mengikuti program tersebut susut lebih daripada 6,000 paun lemak dalam masa 12 minggu. Bagaimana ini berlaku? Jawapannya : Dengan hanya memakan buah Washington Apples.

 Telah terbukti buah epal mampu susutkan lemak. Atas kesedaran itu wujudlah Inovasi Unggul dalam penurunan berat badan iaitu SHAPE PLUS. SHAPE PLUS merupakan produk yang berasaskan 100% BAHAN SEMULA JADI yang mengandungi ekstrak buah epal dalam penurunan Berat Badan dengan selamat, cepat dan berkesan dan bagaimana untuk mengekalkannya buat selama-lamanya.

SHAPE PLUS turut mencetuskan fenomena terkini dalam menampilkan tubuh badan yang langsing. Shape Plus telah terbukti berkesan dalam proses pembakaran lemak (sepantas 3 – 10 hari). Lemak yang berlebihan dalam badan kadang-kadang akan membuatkan diri kita berasa kurang selesa. Secara tak lansungnya, apabila lemak kita bertambah, berat badan pun akan bertambah jugak ( GEMUK! ). Jadi ape tunggu lagi, SHAPE PLUS dapat merealisasikan impian anda untuk kelihatan langsing dan menawan.

>100% Bahan Semulajadi
>Tidak mengandungi komposis kimia dan pewarna
>Tidak mengandungi kafein, efedrin dan peransang
>Halal dan diiktiraf
>JUGA SESUAI UNTUK IBU MENYUSU

PROMOTION:- BUY 2 FREE 1
RM120/KOTAK
RM240/3 KOTAK + free postage
+ free gift (return customer)
(please add RM10.00 for Sabah/Sarawak)

019-2192668 TO ORDER

Apa pilihan anda?

Gemuk? Kurus? Tentu ramai yang memilih untuk kurus.  Dengan Shape Plus anda bukan sahaja kurus malah ada bonus untuk anda……… sihat dan wow… reshape…..Pernah dengar tentang produk perlansingan yang paling berkesan sekarang ni???..


Produk PERLANSINGAN Terbaik Masa Kini

SHAPE PLUS….Dengan hanya segelas sehari!!!! Cara mudah dan sihat utk kuruskan badan.. tidak perlu berlapar, sekat makan dan bersenam.

Kurangkan masalah kegemukan, selulit dan perut buncit. Kembalikan keyakinan diri anda dengan memiliki berat badan ideal. Di samping memiliki berat badan ideal Shape Plus juga membantu membentuk semula badan anda..

KENAPA PILIH SHAPE PLUS?

    • 100% Bahan Semulajadi
    • Tidak mengandungi pewarna, komposis kimia
    • Tidak mengandungi kafein, efedrin dan peransang
    • Halal dan diiktiraf
    • Berkesan
    • Tidak perlu berlapar, sekat makan
    • Tidak perlu bersenam
    • Rasa epal yang emmm… sedap
    • Harga berpatutan
    • dan banyak lagi(dah cuba baru tahu)

YANG PALING PENTING….. KURUS DAN SIHAT SECARA SEMULAJADI

Dapatkan SEKARANG!!!

1 box(10 sachets)=Rm120
2 box=Rm240+free 1 box (cukup untuk 1 bulan)

019-2192668 for immediate response. Thank you