Shape plus dan eve fiber testimoni

Lagi testimoni… kombinasi shape plus dan eve fiber pasti terbaik utk kurus!!

“Kalau dulu, buat kerja sikit pun mesti selalu rasa penat dan selalu ada masalah sembelit. Sebelum consumed SP&EF ni berat saya 90kg tapi selepas hanya 2 bulan penggunaan produk ni berat saya dah turun ke 79kg! Selain tu, saya juga sebelum ni mengidap penyakit asma sampai ke tahap guna inhaler tp kini dah tak pelu lagi dan masalah sembelit pun dah tiada!”

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Advertisements

Eve Strawberry Fiber

Tahu kah anda FIBER amat penting dalam kehidupan harian kita yang mana kini kesemua makanan dan minuman yang kita ambil mengandungi toksin, dimana toksin ini akan menyebabkan sistem kesihatan badan kita akan menjadi lemah jika toksin tidak disingkirkan dari badan kita setiap hari.

Fiber mampu mencegah beberapa penyakit berbahaya termasuk barah, kencing manis, jantung dan kegemukan. Jadikan pengambilan fiber satu kemestian dalam diet seharian. Ia amat penting kerana ia dapat membantu mengurangkan paras kolesterol dan gula dalam darah dan seterusnya membantu proses penghadaman berjalan lancar. Setiap orang memerlukan FIBER setiap hari terutama bagi mereka yang ada diabetis dan kegemukan melampau. Fiber akan meningkatkan gerakan saluran najis didalam usus, untuk membantu membuang sisa toksin didalam usus. Secara tidak langsung dapat mempercepatkan proses penurunan berat badan serta proses mencantikkan kulit yang berjerawat.

Membantu mencairkan dan mempercepatkan proses pembuangan bahan karsinagen dan bahan toksin yang terkandung dalam makanan, bagi melindungi sistem penghadaman yang lemah dan mencegah kanser kolon. Pakar pemakanan mensyorkan setiap individu mengambil 20 – 35gm setiap hari. Untuk meningkatkan kebaikan serat, amat penting untuk minum banyak air kosong.

Ketahui bagaimana EVE FIBER boleh membantu anda!

*  Mengandungi serat paling tinggi dan minuman serat kesihatan terbaik.
*  Membersihkan pengumpulan toksik dan logam berat di dalam tubuh.
*  Menjana lebih tenaga dan menjadikan kesihatan lebih baik.
*  Meningkatkan penghadaman serta metabolism.
* Mengurang kembung perut dan gas serta mempertingkatkan pengurangan berat badan.
*  Membersihkan parasit, cacing dan telur-telurnya.
*  Meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi dari makanan.
*  Mengurangkan kesakitan dan membina sistem imunisasi yang kuat.

Eve Strawberry Fiber

P/S: Cara mudah untuk pesanan: Taip “EF” sms/whatsapp ke 019-2192668
Harga: Semenanjung sekotak RM70/15 sachet (Sabah Srwk RM80)
2 kotak RM130 (Sabah Srwk RM140)
Untuk sebulan 2 kotak.

JOM JAGA KESIHATAN: “MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI”

 

KOMBINASI SHAPE PLUS & EVE FIBER TERBAIK

KENAPA KAMI SARANKAN KOMBINASI SHAPE PLUS & EVE FIBER!

Kenaikan berat badan selalunya berpunca daripada bahan buangan yang terkumpul di dalam usus besar. Ahli Homeopathy tidak menyangkal hakikat ramai di antara kita yang memikul beban sekurang-kurangnya 3 KILO di dalam usus besar tanpa disedari. Pakar pemakanan turut berpendapat individu-individu yang memiliki usus besar yang bermasalah tidak dapat menyerap khasiat dari makanan yang di ambil seterusnya menyebabkan mereka cenderung untuk makan lebih dari sepatutnya! Dan untuk info, apabila badan banyak toksin, apa jua supplement yang kita ambil termasuklah produk pelansingan tidak dapat diserap dgn baik oleh badan.

p/s : Ha sebab tu walaupun ada sebilangan dari anda cuba berdiet sendiri tetap berat tak turun. Itu disebabkan usus anda sudah tersumbat. Untuk atasinya senang saja ambil saja EVE FIBER kami confirm 1 PAKET dah rasa kesannya! pada yg cuba ambil Shape plus juga disarankan untuk combine dgn fiber ni supaya usus bersih jadi proses penurunan jadi lebih effective.

Harga SHAPE PLUS sekotak RM120 (sabah sarawak rm130), buy 2 free 1, Rm240/3 kotak (sabah sarawak rm250). dan EVE FIBER RM70 sekotak (sabah sarawak rm80), rm130/2 kotak (sabah sarawak rm140) . Untuk sebulan SP 3 ktk, EF 2 ktk total rm370 (sabah sarawak RM390) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

Dapatkan yang original dari saya,

Ms Hasny (SSR 012)
019-2192668

HILANG 12 KG DALAM 2 BULAN

Pengakuan ikhlas pengguna SHAPE PLUS & EVE FIBER yang amat berpuas hati dan berjaya!!!

“Lepas bersalin, berat naik mendadak. Macam2 dah cuba tapi tak berkesan. cuba Shape Plus dan Eve Fiber 4 hari dah nampak perubahan. Baju kebaya 6 tahun lepas dah boleh pakai. Lepas 2 bulan timbang. Macam tak percaya berat dulu 69kg sekarang 57kg (pehh 12 kg)

shape plus eve fiber —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!  <—–

PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Ms Hasny Rasul: 019-2192668

Ibu menyusu berjaya hilangkan 16kg

Testimoni dari Puan Niza yang menyusukan babynya sepenuh masa. Pengambilan SHAPE PLUS dan EVE FIBER secara konsisten selama 4 bulan dan hasilnya beliau amat berpuashati. Bukan sahaja ibu berjaya langsing malah tidak mengurangkan dan menjejaskan susu serta baby (baby makin sihat). Walaupun penurunan slow (bulan pertama 4.5kg) dan tidak mendadak, beliau bebas makan apa sahaja. Yang paling penting air putih MESTI 4 liter sehari.

  • 1 kotak pertama   = tiada penurunan
  • 3 kotak (sebulan) = 4.5 kg
  • Lepas 4 bulan      = 16 kg

29jan2013JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668
SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: SHAPE PLUS BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT
Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT
JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)
sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Fungsi Shape Plus dan Eve Fiber

PROMOSI SHAPE PLUS BUY 2 FREE 1Ramai yang bertanya macamana shape plus dan eve fiber bekerja: Ini jawapannya:

“Shape plus dan eve fiber ni bukan lah meal replacement seperti kebanyakan produk pelansingan yg tak boleh makan itu dan ini. kami masih dapat menikmati segala jenis makanan kegemaran. Namum untuk penurunan yang cepat dan kesihatan yg baik juga, haruslah kurangkan kuantiti. Kami tak perlu diet ketat sehingga tak boleh makan macam2”.

SHAPE PLUS berfungsi untuk tingkatkan metabolisme dimana metabolisme yang tinggi adalah amat diperlukan untuk menjadikan apa yang kita makan kepada tenaga supaya tidak menjadi lemak yang boleh mendatangkan penyakit. Disamping itu shape plus juga memecahkan lemak dari dalam”.

EVE FIBER pula bertugas untuk singkirkan toksin, cuci usus, dan menyelesaikan masalah sembelit. kerana jika badan banyak toksin, apa juga supplement, nutrient termasuklah produk pelansingan tidak dapat diserap dengan baik oleh badan. syarat utama untuk produk berfungsi dgn baik adalah pengambilan air putih yang cukup dalam 4 liter sehari”

P/S: Mudah kan?? tak perlu pening2. jom makan!!!

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Juara Cabaran Langsing bersama Shape Plus dan Eve Fiber

JUARA “Testimoni meletop!! turun 13 kg wooo!! dari 68 kg ke 55 kg”
RAHSIA KURUS TANPA DIET hanya dengan SHAPE PLUS dan EVE FIBER
p/s : Lihat gambar dari kiri sampai kanan ya…berbeza kan?? hehe..

JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668
SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: BUY 2 FREE 1: Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT

Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)

sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!