PROMOSI SHAPE PLUS BUY 2 FREE 2

SHAPE PLUS PROMOSI NOVEMBER! PALING HEBAT untuk PRODUK PALING LARIS
BELI 2 BOX FREE 2 BOX!! (SAH SEHINGGA 31/12/2013 SHJ)

Kelebihan produk:
~ membakar lemak secara pantas
~ tidak perlu menahan lapar
~ tidak perlu senaman berat
~ rasa yang sedap
~ tiada pantang makanan
~ hanya perlu minum 1 kali sehari

Promosi BUY 2 FREE 2 sangat terhad!! Jika berminat:
* SMS/Whatsapp “sp4″ ke 019-2192668 atau
* PM/INBOX kami dulu di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

Advertisements

Pengambilan agen shape plus

Assalamualaikum!

pengambilan agen shape plus

pengambilan agen shape plus

Disebabkan ramai yg berminat nak jadi agen produk ssr tetapi tidak ada modal besar, kami berbesar hati utk memberi peluang kepada anda!!
PENGAMBILAN AGEN KINI DIBUKA!
Rebut peluang anda sebagai pengedar produk-produk hebat keluaran SSR ini.
Hanya untuk 100 orang pertama sahaja.

Antara syarat utama :
1. Harga seperti yang ditetapkan syarikat (tidak lebih dan tidak kurang)
2. Tidak diletakkan di kedai-kedai, toko jamu atau farmasi.
3. Tiada dropship.
4. Sentiasa pantau perkembangan customer.
**Pembelian minimum 20 kotak dengan diskaun 15%.

Sila emel ke hasnyrasul@gmail.com untuk keterangan lanjut. Terimakasih

Perang Obesiti dengan Shape Plus

Wanita umumnya paling mudah mengalami obesiti. Selain disebabkan oleh pemakanan, masalah obesiti dikalangan wanita juga boleh disebabkan tahap metabolisme wanita semakin menurun, tidak sama seperti lelaki. Malah, wanita mengalami fasa hormonal dari waktu subur, menstruasi, kehamilan, melahirkan dan sebagainya. Hal ini membuat bentuk tubuh dan nafsu akan sering menjadi tidak teratur.

Oleh itu, sebagai wanita kita perlu memerangi obesiti sekiranya ingin sentiasa berada dalam keadaan sihat pada masa depan. Ini kerana banyak masalah timbul akibat berat badan yang berlebihan. Jadi, untuk mengelakkan daripada mengalami masalah2 dikemudian hari, adalah penting untuk sentiasa mengawal berat badan. Antara masalah yg boleh berlaku adalah:

1) menstuasi tidak teratur: Hal ini boleh menjadi petanda bahawa anda sedang mengalami tahap kesihatan yang merbahaya kerana dapat menyebabkan gangguan pada sistem reproduksi

2) penyakit kronik: Bukan sahaja dihari tua, tetapi jika tidak berhati-hati dan mengawal berat badan dengan baik siapa pun boleh terkena serangan jantung, strok, diabetes dan penyakit kronik yang lain pada usia muda

3) Lemah otot: otot yang lemah boleh mengendur dan kelihatan tua. Disebabkan itu, obesiti sering diperangi dengan olahraga kerana mempengaruhi metabolisme tubuh dn kekencangan otot mahupun kulit

4) Artritis: Mulakan aktiviti olahraga anda dari sekarang sementara sendi dan tulang masih mampu untuk menampung tubuh ketika bersenam. Mereka yang kegemukan perlu lebih banyak meluangkan masa untuk bersenam dan melakukan aktiviti olahraga. Hal ini sebenarnya boleh menyakiti sendi dan tulang jika tidak dimulakan dari sekarang.

5) Sukar berjalan: Tubuh kita ditampung oleh kedua belah kaki yang kecil. Dalam keadaan tubuh yang obes, bahagian pergelangan kaki akan mengalami tekanan yang besar. Jadi, cubalah atur pola pemakanan yang baik dan lakukan juga olahraga rutin untuk mencegah masalah ini.

shapeplus obesiti

shapeplus obesiti

Shape Plus testimoni hilang 19kg

Shape Plus Testimoni turun 19kg:shapeplus testimoni“Saya pernah terbaca byk kali tentang testimoni yg berjaya dlm laman FB..Pd mulanya sukar nak percaya sehingga ada kenalan yg telah menggunakannya dan telah brjaya kurus. sy telah mencuba pelbagai produk lain yg tidak membuahkan hasil. Akhirnya saya ingin mencuba dgn mula mndptkn info dr kak ina. Alhamdulilah sy menghubungi org yg tepat yg sering memberikn info dan semangat yg kuat utk sy cuba..pd mulanya berkira2 juga utk mengeluarkan kos yg agak tnggi..tp semangat utk menurunkn berat bdn lbih tnggi di hati sy..dgn izin suami sy mencuba produk ni. pd peringkat permulaan agak sikit pnurunannya..ttapi ttap turun krn sy sukar mncukupkn air 4 liter.. dgn fomula yg kak ina bg sy ttap kuatkn smngat n cukupkn air akhirnya ini la hasilnya.. kini sy masih meneruskan SHAPE PLUS dan EVE FIBER yg best ni utk mendptkn berat bdn yg ideal..SHAPE PLUS dan EVE FIBER mmg gabungan mantap utk mengurangkan perut yg buncit dan terasa peha dan bahu juga turut mengecil..dlm erti kata yg lain sekarang ni beli baju baru keraan baju lama semuanya xbleh pkai..rakan2 di ofis sering memuji perubahan yg berlaku dan kelihatan lebih cantik..Alhamdulillah.. berat terkini saya 76kg dari 95kg. Saya berjaya turun 19kg dlm masa 5 bln”

Pengambilan Agen

Assalamualaikum.. BERITA BAIK!!!!

Kini pengambilan agen untuk produk keluaran syarikat SSR telah dibuka. BERMINAT? Sila emel kepada hasnyrasul@gmail.com untuk detail. Jangan lepaskan peluang menjana kewangan bersama kami. Hehe sambil guna boleh jual juga. Terimakasih.

agen

Testimoni hilang 21kg dengan shape plus dan eve fiber

“Abg pun sayang. Kalau dulu sis, waktu badan mcm guni baja abg pun taknak jalan sama-sama dgn saya, mybe malu kot… saya jalan depan dia jalan belakang…siap perli saya lg.. kata sy gemok ….sejak dari tu saya nekad try produk nie…tp yg best perut saya lh cepat kempis…yg lain2 saya x kisah…janji perut xda spare part mcm tayar lori. Pertama kali saya tengok iklan produk shape plus nie hati terus tertarik nak try….lepas try selama 3bln berat sebelum ambk sp 89kg….turun 68kg…rasa mcm tak pecaya….sekarang nie saya tetap terus kan pengambilan sp …kerana sp lah membantu saya menurunkan berat badan sehingga kini…tp sekarang berat saya 62”

p/s: teringin nak try?  SMS “SP EF” ke 019-2192668

Bezakan Shape plus Original dan Tiruan

Nak tau BEZA shape plus original dan tiruan?

No hologram S000470 pasti tiruan sebab setiap kotak shape plus yg dibeli nombor hologram mesti berbeza dgn setiap kotak yang lain.

Dapatkan yg orignal dari kami Ms Hasny 0192192668 (SSR012), check kami di www.evesecret.net

p/s: shape plus dan eve fiber kombinasi terbaik.
HARGA TERKINI sp buy 2 free 1 + extra 6 sachet, beli ef 2 ktk diskaun rm10.
PM “pek kombinasi” utk detail/
sms/whatssap ke 0192192668

shape plus original dan tiruan

HARGA PROMOSI SEKARANG!!  

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX + FREE EXTRA 6 SACHET( 2 sachet dalam setiap box)= RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE