Spro dan Eve Fiber terbukti berkesan untuk kurus

Gemok yang merungsingkan?

~ Sudah mencuba banyak cara dan teknik tapi masih gemuk?
~ Pernah berjaya kurus tetapi kembali gemuk?
~ Pernah makan ubat pil pelangsingan atau ubat sapu tetapi tetap gemuk malah berat naik mendadak selepas berhenti?
~ Diejek oleh kawan kerana bentuk badan anda yang besar?
~ Mengalami masalah kesihatan disebabkan kegemukan anda?
~ Kelihatan tua disebabkan badan berisi?
~ Terpaksa berlapar dan mengikat perut untuk diet?

Jika ya, anda telah berada di laman yang tepat.Saya telah mendengar dan melihat bermacam-macam masalah pelanggan yang mengalami masalah kegemukan ini. Secara jujurnya rahsia formula kurus menawan sudah diketahui lama oleh orang ramai. Malah setiap pelanggan saya yang mengalami masalah berat badan sebelum ini, saya sarankan mereka menggunakan formula yang telah dirumus khas ini.

Mereka yang mengamalkannya akan melihat kesannya dalam dua bulan, sebulan malah ada yang melihat kesannya dalam 1 minggu sahaja! Baiklah tanpa membuang masa, saya berikan formula kurus menawan iaitu: Inilah formulanya! Ikut sahaja formula ini saya pasti anda akan mendapat bentuk badan yang anda inginkan. Jom lihat testimoni di sini —> TESTIMONI SPRO & EVE FIBER

Baiklah, formula ini merupakan kombinasi dua produk yang paling laris dari syarikat kami yang memang power! Dua produk ini ialah SPro dan Eve Fiber.

Dua produk yang merupakan makanan berserat dan dirumus khas bagi anda yang ingin lebih banyak membakar lemak tanpa:

~ bersusah payah menentukan program diet.
~ Menghitung kalori seperti jumlah had kalori, jumlah kemasukkan kalori dan sebagainya.
~ Mengikat perut untuk makan makanan kegemaran anda.
~ Bersenam berlebihan

spro eve fiber

Kembalikan keyakinan anda dengan Spro dan Eve Fiber. Tubuh langsing dan kulit yang cantik idaman semua kini bukan lagi mustahil.

* SMS/Whatsapp “ORDER SPEF” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

Atau order disini –> cara pesanan

HARGA PROMOSI TERKINI!!

Advertisements

Spro slimming

Spro – New rebrand product in the house!!

spro slimming

 

spro slimming

 

Formula yang dipertingkatkan dan penambahbaikan yang luar biasa bagi membantu mengembalikan badan yang langsing serta kulit yang cantik dan lebih muda..

Kembalikan keyakinan anda dengan Spro. Tubuh langsing dan kulit yang cantik idaman semua kini bukan lagi mustahil.

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SPRO 1 BOX RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

* SMS/Whatsapp “SPro” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

sms/wtsap ke 0192192668

Shape plus dan eve fiber testimoni

Lagi testimoni… kombinasi shape plus dan eve fiber pasti terbaik utk kurus!!

“Kalau dulu, buat kerja sikit pun mesti selalu rasa penat dan selalu ada masalah sembelit. Sebelum consumed SP&EF ni berat saya 90kg tapi selepas hanya 2 bulan penggunaan produk ni berat saya dah turun ke 79kg! Selain tu, saya juga sebelum ni mengidap penyakit asma sampai ke tahap guna inhaler tp kini dah tak pelu lagi dan masalah sembelit pun dah tiada!”

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

L’AROME Apple Stem Cell Slimming Serum – Agen diperlukan

SERIOUS DEALER / DISTRIBUTOR WANTED !!!!!

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming Serum

NEW & HOT MARKET !!
JOM JANA PENDAPATAN LUMAYAN BERSAMA KAMI!!
MODAL SEKALI…INCOME BERKALI-KALI…
PENDAPATAN SAMBILAN jer ni…

larome slimming serum agen wanted

INFO & Tempahan produk sila SMS/WHATSAPP ke – 019-2192668
Kepada pemilik Spa / Butik kecantikan / Saloon / Gym Instructor…
Anda amat dialu-alukan sebagai pengedar ditempat anda.

SWISS Quality Product.
> Bahan Utama Apple Stem Cell.
> Terbukti berkesan MEMBAKAR LEMAK / MEMECAHKAN SELULIT / MENGHILANGKAN STRETCH MARK.
> Lost inches in 24HOURS…
> HARGA BERPATUTAN.
> Permintaan TINGGI dari customer.
> Jualan mencecah 1800 kotak hanya dalam masa beberapa hari sahaja ..!!
> Sesuai untuk LELAKI & WANITA…

Jika berminat:
* SMS/Whatsapp “AGEN LAROME” ke 019-2192668 atau
* PM/INBOX fanpage kami di sini–> : http://bit.ly/rhsiakecantikan
atau emel ke hasnyrasul@gmail.com

P/S: Promosi terkini!! Modal serendah RM350 (SS RM367) anda dapat 4 botol L’arome slimming serum + FREE MEMBERSHIP + FREE DELIVERY

L’arome Apple Stem Cell Slimming Serum

HILANGKAN STRETCH MARKSELULIT dan TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!  Testimoni: ”saya turun 3kg dalam masa 1 minggu. stretch mark di bahagian perut hampir 100% hilang dalam tempoh sebulan“Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu2 untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi. Kini kami memperkenalkan:

~L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM~

L'arome apple stem cell slimming serum

~L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM~

* LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas
* SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu
* LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari
* STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan
* APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland

* Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
* Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
* Boleh disapukan pada double chin.
* Menghaluskan tekstur kulit.
* Mengeluarkan angin2 dalam badan.
* All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

HARGA: 1 botol RM160 (Sabah Srwk RM170)

RM300/2 botol (Sabah Srwk RM310)
Harga termasuk postage
Jom cuba!! SMS/WHATSAPP “Larome” ke 019-2192668 sekarang!!
 

Shape Plus testimoni hilang 19kg

Shape Plus Testimoni turun 19kg:shapeplus testimoni“Saya pernah terbaca byk kali tentang testimoni yg berjaya dlm laman FB..Pd mulanya sukar nak percaya sehingga ada kenalan yg telah menggunakannya dan telah brjaya kurus. sy telah mencuba pelbagai produk lain yg tidak membuahkan hasil. Akhirnya saya ingin mencuba dgn mula mndptkn info dr kak ina. Alhamdulilah sy menghubungi org yg tepat yg sering memberikn info dan semangat yg kuat utk sy cuba..pd mulanya berkira2 juga utk mengeluarkan kos yg agak tnggi..tp semangat utk menurunkn berat bdn lbih tnggi di hati sy..dgn izin suami sy mencuba produk ni. pd peringkat permulaan agak sikit pnurunannya..ttapi ttap turun krn sy sukar mncukupkn air 4 liter.. dgn fomula yg kak ina bg sy ttap kuatkn smngat n cukupkn air akhirnya ini la hasilnya.. kini sy masih meneruskan SHAPE PLUS dan EVE FIBER yg best ni utk mendptkn berat bdn yg ideal..SHAPE PLUS dan EVE FIBER mmg gabungan mantap utk mengurangkan perut yg buncit dan terasa peha dan bahu juga turut mengecil..dlm erti kata yg lain sekarang ni beli baju baru keraan baju lama semuanya xbleh pkai..rakan2 di ofis sering memuji perubahan yg berlaku dan kelihatan lebih cantik..Alhamdulillah.. berat terkini saya 76kg dari 95kg. Saya berjaya turun 19kg dlm masa 5 bln”

Pengambilan Agen

Assalamualaikum.. BERITA BAIK!!!!

Kini pengambilan agen untuk produk keluaran syarikat SSR telah dibuka. BERMINAT? Sila emel kepada hasnyrasul@gmail.com untuk detail. Jangan lepaskan peluang menjana kewangan bersama kami. Hehe sambil guna boleh jual juga. Terimakasih.

agen