Testimoni hilang 21kg dengan shape plus dan eve fiber

“Abg pun sayang. Kalau dulu sis, waktu badan mcm guni baja abg pun taknak jalan sama-sama dgn saya, mybe malu kot… saya jalan depan dia jalan belakang…siap perli saya lg.. kata sy gemok ….sejak dari tu saya nekad try produk nie…tp yg best perut saya lh cepat kempis…yg lain2 saya x kisah…janji perut xda spare part mcm tayar lori. Pertama kali saya tengok iklan produk shape plus nie hati terus tertarik nak try….lepas try selama 3bln berat sebelum ambk sp 89kg….turun 68kg…rasa mcm tak pecaya….sekarang nie saya tetap terus kan pengambilan sp …kerana sp lah membantu saya menurunkan berat badan sehingga kini…tp sekarang berat saya 62”

p/s: teringin nak try?  SMS “SP EF” ke 019-2192668

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s