Tidak perlu diet dengan Shape Plus

AMALAN diet yang drastik dan pengambilan ubat kurus untuk menurunkan berat badan sebenarnya boleh diibaratkan sebagai tindakan kurang bertimbang rasa terhadap diri sendiri kerana ia bukan saja tidak berkesan, malah boleh mendatangkan kesan negatif tanpa disedari.

Antara punca utama ramai gagal dalam program diet ialah:

  1. Ia sukar dipatuhi
  2. Penggunaan bahan tidak selamat
  3. Mempunyai kesan sampingan
  4. Kurang berkesan sehingga menyebabkan ramai berasa kecewa apabila jarum penimbang masih menunjukkan angka sama.

Beberapa tahun lepas, di Bandar Wenatchee, Washington, Amerika Syarikat, berat badan penduduk di situ mula susut, bukan disebabkan kurang makan, diet terkini atau pil pelangsingan tetapi melalui perubahan gaya hidup yang mendatangkan hasil cukup mengejutkan.

Seorang wanita susut 19 paun lemak badannya sepanjang 12 minggu. Manakala seorang lelaki pula berjaya susut 35 paun dalam jangkamasa yang sama. Keseluruhannya seramau 346 orang mengikuti program tersebut susut lebih daripada 6,000 paun lemak dalam masa 12 minggu. Bagaimana ini berlaku? Jawapannya : Dengan hanya memakan buah Washington Apples.

 Telah terbukti buah epal mampu susutkan lemak. Atas kesedaran itu wujudlah Inovasi Unggul dalam penurunan berat badan iaitu SHAPE PLUS. SHAPE PLUS merupakan produk yang berasaskan 100% BAHAN SEMULA JADI yang mengandungi ekstrak buah epal dalam penurunan Berat Badan dengan selamat, cepat dan berkesan dan bagaimana untuk mengekalkannya buat selama-lamanya.

SHAPE PLUS turut mencetuskan fenomena terkini dalam menampilkan tubuh badan yang langsing. Shape Plus telah terbukti berkesan dalam proses pembakaran lemak (sepantas 3 – 10 hari). Lemak yang berlebihan dalam badan kadang-kadang akan membuatkan diri kita berasa kurang selesa. Secara tak lansungnya, apabila lemak kita bertambah, berat badan pun akan bertambah jugak ( GEMUK! ). Jadi ape tunggu lagi, SHAPE PLUS dapat merealisasikan impian anda untuk kelihatan langsing dan menawan.

>100% Bahan Semulajadi
>Tidak mengandungi komposis kimia dan pewarna
>Tidak mengandungi kafein, efedrin dan peransang
>Halal dan diiktiraf
>JUGA SESUAI UNTUK IBU MENYUSU

PROMOTION:- BUY 2 FREE 1
RM120/KOTAK
RM240/3 KOTAK + free postage
+ free gift (return customer)
(please add RM10.00 for Sabah/Sarawak)

019-2192668 TO ORDER

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s