Masa gemuk ditinggalkan.. sekarang nak rujuk semula?

Kisah benar…”bekas suami terkejut bila jumpa saya dan minta nikah balik. dulu dia tinggalkan saya sebab saya tak cantik dan sakit. dan yang paling membahagiakan, suami yang saya baru nikah sebulan pun puji makin cun sampai cakap saya muda lima tahun dari umur sebenar”.. badan macam anak dara balik.. bukan saja badan cantik, malah makin sihat dan yakin pada diri”

p/s: Jangan biarkan anda dibelenggu masalah sebegini.. bertindak sekarang.. tak perlu ke pusat pelansingan mahal cukup dengan SHAPE PLUS DAN EVE FIBER

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Fungsi Shape Plus dan Eve Fiber

PROMOSI SHAPE PLUS BUY 2 FREE 1Ramai yang bertanya macamana shape plus dan eve fiber bekerja: Ini jawapannya:

“Shape plus dan eve fiber ni bukan lah meal replacement seperti kebanyakan produk pelansingan yg tak boleh makan itu dan ini. kami masih dapat menikmati segala jenis makanan kegemaran. Namum untuk penurunan yang cepat dan kesihatan yg baik juga, haruslah kurangkan kuantiti. Kami tak perlu diet ketat sehingga tak boleh makan macam2″.

SHAPE PLUS berfungsi untuk tingkatkan metabolisme dimana metabolisme yang tinggi adalah amat diperlukan untuk menjadikan apa yang kita makan kepada tenaga supaya tidak menjadi lemak yang boleh mendatangkan penyakit. Disamping itu shape plus juga memecahkan lemak dari dalam”.

EVE FIBER pula bertugas untuk singkirkan toksin, cuci usus, dan menyelesaikan masalah sembelit. kerana jika badan banyak toksin, apa juga supplement, nutrient termasuklah produk pelansingan tidak dapat diserap dengan baik oleh badan. syarat utama untuk produk berfungsi dgn baik adalah pengambilan air putih yang cukup dalam 4 liter sehari”

P/S: Mudah kan?? tak perlu pening2. jom makan!!!

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!