Shape plus dan eve fiber testimoni

Lagi testimoni… kombinasi shape plus dan eve fiber pasti terbaik utk kurus!!

“Kalau dulu, buat kerja sikit pun mesti selalu rasa penat dan selalu ada masalah sembelit. Sebelum consumed SP&EF ni berat saya 90kg tapi selepas hanya 2 bulan penggunaan produk ni berat saya dah turun ke 79kg! Selain tu, saya juga sebelum ni mengidap penyakit asma sampai ke tahap guna inhaler tp kini dah tak pelu lagi dan masalah sembelit pun dah tiada!”

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Shape Plus slimming juice 2014

SHAPE PLUS SLIMMING JUICE original mengorak langkah ke tahun 2014. Alhamdulillah dan terimakasih kepada pengguna yang masih mempercayai SHAPE PLUS sebagai produk pelangsingan paling berkesan dan terbaik di pasaran.

Kelebihan shape plus:
~ membakar lemak secara pantas
~ tidak perlu menahan lapar
~ tidak perlu senaman berat
~ rasa yang sedap
~ tiada pantang makanan
~ hanya perlu minum 1 kali sehari

“Tahukah anda kombinasi SHAPE PLUS & EVE FIBER adalah yang terbaik?”

Kenaikan berat badan selalunya berpunca daripada bahan buangan yang terkumpul di dalam usus besar. Ahli Homeopathy tidak menyangkal hakikat ramai di antara kita yang memikul beban sekurang-kurangnya 3 KILO di dalam usus besar tanpa disedari. Pakar pemakanan turut berpendapat individu-individu yang memiliki usus besar yang bermasalah tidak dapat menyerap khasiat dari makanan yang di ambil seterusnya menyebabkan mereka cenderung untuk makan lebih dari sepatutnya! Dan untuk info, apabila badan banyak toksin, apa jua supplement yang kita ambil termasuklah produk pelansingan tidak dapat diserap dgn baik oleh badan.

p/s : Ha sebab tu walaupun ada sebilangan dari anda cuba berdiet sendiri tetap berat tak turun. Itu disebabkan usus anda sudah tersumbat. Untuk atasinya senang saja ambil saja EVE FIBER kami confirm 1 PAKET dah rasa kesannya! pada yg cuba ambil SHAPE PLUS juga disarankan untuk combine dgn fiber ni supaya usus bersih jadi proses penurunan jadi lebih effective.

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF? ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

**********************************************

PROMOSI SHAPE PLUS BUY 2 FREE 2

SHAPE PLUS PROMOSI NOVEMBER! PALING HEBAT untuk PRODUK PALING LARIS
BELI 2 BOX FREE 2 BOX!! (SAH SEHINGGA 31/12/2013 SHJ)

Kelebihan produk:
~ membakar lemak secara pantas
~ tidak perlu menahan lapar
~ tidak perlu senaman berat
~ rasa yang sedap
~ tiada pantang makanan
~ hanya perlu minum 1 kali sehari

Promosi BUY 2 FREE 2 sangat terhad!! Jika berminat:
* SMS/Whatsapp “sp4″ ke 019-2192668 atau
* PM/INBOX kami dulu di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

Perang Obesiti dengan Shape Plus

Wanita umumnya paling mudah mengalami obesiti. Selain disebabkan oleh pemakanan, masalah obesiti dikalangan wanita juga boleh disebabkan tahap metabolisme wanita semakin menurun, tidak sama seperti lelaki. Malah, wanita mengalami fasa hormonal dari waktu subur, menstruasi, kehamilan, melahirkan dan sebagainya. Hal ini membuat bentuk tubuh dan nafsu akan sering menjadi tidak teratur.

Oleh itu, sebagai wanita kita perlu memerangi obesiti sekiranya ingin sentiasa berada dalam keadaan sihat pada masa depan. Ini kerana banyak masalah timbul akibat berat badan yang berlebihan. Jadi, untuk mengelakkan daripada mengalami masalah2 dikemudian hari, adalah penting untuk sentiasa mengawal berat badan. Antara masalah yg boleh berlaku adalah:

1) menstuasi tidak teratur: Hal ini boleh menjadi petanda bahawa anda sedang mengalami tahap kesihatan yang merbahaya kerana dapat menyebabkan gangguan pada sistem reproduksi

2) penyakit kronik: Bukan sahaja dihari tua, tetapi jika tidak berhati-hati dan mengawal berat badan dengan baik siapa pun boleh terkena serangan jantung, strok, diabetes dan penyakit kronik yang lain pada usia muda

3) Lemah otot: otot yang lemah boleh mengendur dan kelihatan tua. Disebabkan itu, obesiti sering diperangi dengan olahraga kerana mempengaruhi metabolisme tubuh dn kekencangan otot mahupun kulit

4) Artritis: Mulakan aktiviti olahraga anda dari sekarang sementara sendi dan tulang masih mampu untuk menampung tubuh ketika bersenam. Mereka yang kegemukan perlu lebih banyak meluangkan masa untuk bersenam dan melakukan aktiviti olahraga. Hal ini sebenarnya boleh menyakiti sendi dan tulang jika tidak dimulakan dari sekarang.

5) Sukar berjalan: Tubuh kita ditampung oleh kedua belah kaki yang kecil. Dalam keadaan tubuh yang obes, bahagian pergelangan kaki akan mengalami tekanan yang besar. Jadi, cubalah atur pola pemakanan yang baik dan lakukan juga olahraga rutin untuk mencegah masalah ini.

shapeplus obesiti

shapeplus obesiti

Pengambilan Agen

Assalamualaikum.. BERITA BAIK!!!!

Kini pengambilan agen untuk produk keluaran syarikat SSR telah dibuka. BERMINAT? Sila emel kepada hasnyrasul@gmail.com untuk detail. Jangan lepaskan peluang menjana kewangan bersama kami. Hehe sambil guna boleh jual juga. Terimakasih.

agen

TESTIMONI HILANG 17 KG SELEPAS 3 BULAN DENGAN SHAPE PLUS DAN EVE FIBER

PROMOSI GEMPAK… SHAPE PLUS SLIMMING JUICE (SP)! Diskaun & Free Xtra 6 Sachet. Pakej Buy 2 Free 1 SP  + extra 6 sachets = RM220 (RM230 Sabah/Sarawak). Pakej Buy 2 Free 1 SP + 2 ktk Eve Fiber + extra 6 sachets = RM330 (RM350 Sbh/Swk). PROMOSI SAH SEHINGGA 21 JUN 2013 SAHAJA!!!!!

Testimoni salah seorg pengguna yang berjaya. 17 kg dalam 3 bulan. Jom dapatkan SHAPE PLUS dan EVE FIBER dengan Harga runtuh.  SMS ke 019-2192668 sekarang untuk harga istimewa ini. JIMAT beratus tau!

promosi shape plus

shape plus dan eve fiber

Berminat hanya perlu bank in dan sms nama serta alamat.
Jika online banking sila masukkan emel hasnyrasul@gmail.com
Atau cash deposit boleh mms / emelkan / whatsapp kan payment slip ke 0192192668

MAYBANK: HASNIREZA ENTERPRISE: 566010604262 
CIMB: HASNI BINTI RASUL 16010011353522
 
Hp: 019-2192668
 
Kod agen : ssr 012

P/S: JANGAN LEPAS KAN PELUANG DAN DAPATKAN  DENGAN HARGA RUNTUH DAN EXTRA 2 SACHET FREE dlm setiap ktk SHAPE PLUS!! SEKARANG!! PROMOSI SAH SEHINGGA 21 JUN 2013 SAHAJA!!!!!

SHAPE PLUS DAN EVE FIBER “HARGA RUNTUH”

Jom dapatkan shape plus dan eve fiber dengan harga runtuh.. Promosi sah sehingga stok extra 2 sachet ni tamat. Rugi kalau tak beli masa ni. harga asal shape plus sektk rm120 dan eve fiber rm70. anda cuba kira sendiri berapa anda jimat. beratus2 kan. Harga sekarang rm330 untuk 3 kotak shape plus dan 2 kotak eve fiber, sabah sarawak rm350.

Berminat hanya perlu bank in dan sms nama serta alamat.
Jika online banking sila masukkan emel hasnyrasul@gmail.com
Atau cash deposit boleh mms / emelkan / whatsapp kan payment slip ke 0192192668

MAYBANK: HASNIREZA ENTERPRISE: 566010604262 
CIMB: HASNI BINTI RASUL 16010011353522
 
Hp: 019-2192668
 
Kod agen : ssr 012

P/S: JANGAN LEPAS KAN PELUANG DAN DAPATKAN  DENGAN HARGA RUNTUH DAN EXTRA 2 SACHET FREE dlm setiap ktk SHAPE PLUS!! SEKARANG!!

SHAPE PLUS PROMOSI BERGANDA!! EXTRA 2 SACHET DALAM SETIAP KOTAK

Mulai 13 MEI 2013 dengan setiap pembelian set (3 kotak) SHAPE PLUS percuma 6 sachet  bernilai RM72.. memang rugi kalau tak beli sekarang sebab promo ni datang sesekali sahaja.. Dah lah beli 2 percuma 1, kami bagi lagi free 6 sachets!!
New packing untuk setiap sachet.. Lebih cantik!!
STOK SANGAT2 TERHAD!! Orang2 yang awal je dapat

shape plus

HARGA PROMOSI SEKARANG!!  

SHAPE PLUS 1 BOX ADA 12 SACHET = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX + FREE EXTRA 6 SACHET( extra 2 sachet dlm setiap box)= RM240 (SS RM250)
EVE FIBER
1 BOX ADA 15 SACHET = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

Berminat hanya perlu bank in dan sms nama serta alamat.
Jika online banking sila masukkan emel hasnyrasul@gmail.com
Atau cash deposit boleh mms / emelkan resit / whatsapp ke 0192192668

MAYBANK: HASNIREZA ENTERPRISE: 566010604262
CIMB: HASNI BINTI RASUL 16010011353522

Hp: 019-2192668

Kod agen : ssr 012

P/S: JANGAN LEPAS KAN PELUANG DAN DAPATKAN  EXTRA 2 SACHET FREE dlm setiap ktk! SEKARANG!!

SHAPE PLUS SLIMMING JUICE + EVE STRAWBERY FIBER

KAMI MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMAKASIH KEPADA PELANGGAN KAMI KERANA MEMBERI KEPERCAYAAN KEPADA KAMI. SEKIRANYA DALAM TEMPOH 3 HARI PARCEL TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA, SILA CHECK DI PEJABAT POSLAJU TERDEKAT ATAU BOLEH KLIK TRACK & TRACE DAN MASUKKAN KESEMUA NO TRACKING (CONTOH: EM397906323MY) UNTUK MENGETAHUI STATUS PARCEL. UNTUK MENDAPATKAN NO TRAKING ANDA SILA SMS KE 019-2192668. SEKIAN. TERIMAKASIH.

shape plus eve fiber

1) Pihak syarikat TIDAK PERNAH supply produk shape plus dan eve fiber dan semua produk dibawah syarikat SSR ke kedai2 jamu.

2) Agen yg berdaftar dengan SSR sahaja yang membekalkan produk original

3) Kami tidak bekalkan pada mana2 dropshipper di fb kerana ianya melanggar peraturan Syarikat

4) Harga adalah tetap sekotak RM120 (sabah sarawak rm130), buy 2 free 1, Rm240/3 kotak (sabah sarawak rm250). dan Eve Fiber RM70 sekotak (sabah sarawak rm80), rm130/2 kotak (sabah sarawak rm140) . Untuk sebulan SP 3 ktk, EF 2 ktk total rm370 (sabah sarawak RM390) tiada lebih dan tiada kurang kecuali syarikat adakan promosi. p/s: jika dijumpai murah daripada ini tolong fikir sebelum beli kerana kami tidak pasti kandungannya.

5) Agen dan stokis kami hanya ada 200 org dan kesemuanya hanya JUAL ONLINE SAHAJA dan TIADA KEDAI KIOSK

Jom dapatkan yang ORIGINAL dari  saya (HASNY RASUL – HASNIREZA ENTERPRISE) kerana kami adalah agen sah syarikat (no pendaftaran SECRET SOLUTION RESOURCES —> SSR012) dan jom add ADMIN —>  https://www.facebook.com/hasnyrasul

Shape Plus

Ini adalah sms yang kami terima dari salah seorang pelanggan SHAPE PLUS dan EVE FIBER: risau sebab berat turun banyak. selang beberapa minggu disahkan hamil. Yang planning untuk hamil boleh ambil jangan risau ya. Ramai juga yang berjaya hamil selepas penurunan berat badan.

shape plus

Harga SHAPE PLUS sekotak RM120 (sabah sarawak rm130), buy 2 free 1, Rm240/3 kotak (sabah sarawak rm250). dan EVE FIBER RM70 sekotak (sabah sarawak rm80), rm130/2 kotak (sabah sarawak rm140) . Untuk sebulan SP 3 ktk, EF 2 ktk total rm370 (sabah sarawak RM390) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

Dapatkan yang original dari saya,

Ms Hasny (SSR 012)

019-2192668