Spro slimming

Spro – New rebrand product in the house!!

spro slimming

 

spro slimming

 

Formula yang dipertingkatkan dan penambahbaikan yang luar biasa bagi membantu mengembalikan badan yang langsing serta kulit yang cantik dan lebih muda..

Kembalikan keyakinan anda dengan Spro. Tubuh langsing dan kulit yang cantik idaman semua kini bukan lagi mustahil.

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SPRO 1 BOX RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

* SMS/Whatsapp “SPro” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

sms/wtsap ke 0192192668

SHAPE PLUS PROMOSI BERGANDA!! EXTRA 2 SACHET DALAM SETIAP KOTAK

Mulai 13 MEI 2013 dengan setiap pembelian set (3 kotak) SHAPE PLUS percuma 6 sachet  bernilai RM72.. memang rugi kalau tak beli sekarang sebab promo ni datang sesekali sahaja.. Dah lah beli 2 percuma 1, kami bagi lagi free 6 sachets!!
New packing untuk setiap sachet.. Lebih cantik!!
STOK SANGAT2 TERHAD!! Orang2 yang awal je dapat

shape plus

HARGA PROMOSI SEKARANG!!  

SHAPE PLUS 1 BOX ADA 12 SACHET = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX + FREE EXTRA 6 SACHET( extra 2 sachet dlm setiap box)= RM240 (SS RM250)
EVE FIBER
1 BOX ADA 15 SACHET = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

Berminat hanya perlu bank in dan sms nama serta alamat.
Jika online banking sila masukkan emel hasnyrasul@gmail.com
Atau cash deposit boleh mms / emelkan resit / whatsapp ke 0192192668

MAYBANK: HASNIREZA ENTERPRISE: 566010604262
CIMB: HASNI BINTI RASUL 16010011353522

Hp: 019-2192668

Kod agen : ssr 012

P/S: JANGAN LEPAS KAN PELUANG DAN DAPATKAN  EXTRA 2 SACHET FREE dlm setiap ktk! SEKARANG!!

PROMOSI!! NAK FREE CALCULATOR?

PROMOSI Shape plus buy 2 free 1. Eve fiber Diskaun lagi dgn pembelian 2 ktk. Nak lagi? Set sebulan SHAPE PLUS dan EVE FIBER anda dapat calculator yg cute ni + shaker
P/s: cepat selagi stok masih ada
SMS/WHATTAPPS KE 019-2192668 (MS HASNY)

shape plus promosip/s: Wajib cuba kerana ramai yang dah berjaya turunkan berat badan. Jom singkir lemak singkir penyakit.. banyak penyakit kritikal dapat dielakkan sekiranya lemak2 jahat ni di dapat disingkir kan In Syaa Allah..

Ibu menyusu berjaya hilangkan 16kg

Testimoni dari Puan Niza yang menyusukan babynya sepenuh masa. Pengambilan SHAPE PLUS dan EVE FIBER secara konsisten selama 4 bulan dan hasilnya beliau amat berpuashati. Bukan sahaja ibu berjaya langsing malah tidak mengurangkan dan menjejaskan susu serta baby (baby makin sihat). Walaupun penurunan slow (bulan pertama 4.5kg) dan tidak mendadak, beliau bebas makan apa sahaja. Yang paling penting air putih MESTI 4 liter sehari.

  • 1 kotak pertama   = tiada penurunan
  • 3 kotak (sebulan) = 4.5 kg
  • Lepas 4 bulan      = 16 kg

29jan2013JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668
SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: SHAPE PLUS BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT
Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT
JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)
sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Juara Cabaran Langsing bersama Shape Plus dan Eve Fiber

JUARA “Testimoni meletop!! turun 13 kg wooo!! dari 68 kg ke 55 kg”
RAHSIA KURUS TANPA DIET hanya dengan SHAPE PLUS dan EVE FIBER
p/s : Lihat gambar dari kiri sampai kanan ya…berbeza kan?? hehe..

JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668
SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: BUY 2 FREE 1: Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT

Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)

sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

 

Tahap gula dalam darah kembali normal setelah berjaya turunkan 8kg

 

Setelah 3 bulan mengamalkan SHAPE PLUS dan EVE FIBER, diabetes beliau dari bacaan 10 kini sudah kembali normal dan berat turun sbyk 8kg. .. alhamdulillah sedikit perbelanjaan, kesabaran, keyakinan dan fokus pasti anda juga boleh mencapai impian untuk kembali kurus. Bukan sahaja kurus dan langsing malah bertambah sihat. Berat badan berlebihan mengundang berbagai penyakit kritikal. JANGAN BIARKAN LEMAK BERTUKAR MENJADI PENYAKIT!!

JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668
SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT

Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)

sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Jom Langsing

 

SHAPE PLUS dan EVE FIBER pasti terbaik untuk penurunan berat badan!!
Produk kami tak sama macam produk lain.. shape plus rasa apple dan eve fiber rasa strawberry yang sedap malah berkesan pula tu!! Harga amat berpatutan, tak perlu ke pusat pelansingan yang harga beribu-ribu RM. Nak tengok banyak testimoni? Like SINI

JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS 0192192668

SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT

Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)

sms/whattsapp ke 019-2192668 untuk info lanjut atau —–> KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN!!!

PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!