Shape Plus Slimming Juice & Eve Fiber… Kombinasi terbaik menurunkan berat badan

Sukar nak turunkan berat badan? Ini mungkin berlaku bila banyak toksin dalam badan dan anda mempunyai masalah sembelit. Dah putus asa selepas cuba macam2 produk tapi tak berhasil? Apa kata cuba SHAPE PLUS+EVE FIBER.. kombinasi terbaik untuk menurunkan berat badan dengan mudah dan berkesan. Tak yakin boleh kurus? Cuba dulu dan anda pasti akan kagum dengan hasilnya nanti. Jangan biarkan lemak bertukar menjadi penyakit… bertindaklah sekarang! Jom kelihatan lebih muda, bertenaga dan langsing!

Kepada yang masih ragu2 tentang rasa SHAPE PLUS ni, tak perlu bimbang sebab memang sedap rasanya, macam jus epal sahaja. Manakala rasa EVE FIBER pula mempunyai rasa strawberi. Cara pengambilannya juga amat mudah hanya kacau dengan air putih dan terus minum cuma sekali sahaja sehari. Anda tak perlu diet yang ketat, tak perlu sekat makan, cuma ikut je peraturan simple yang kami sarankan insyaallah berkesan!!

HARGA SHAPE PLUS:

Buy 2 Free 1: RM120/1 kotak/10 sachet

RM240/3 kotak (cukup untuk sebulan) + free postage for semenanjung + free gift

(please add RM10 for Sabah/Sarawak)

HARGA EVE FIBER:

RM70/1 kotak/15 sachet

RM 130/2 kotak/30 sachet (cukup untuk sebulan)

(please add RM10 for Sabah/Sarawak)

UNTUK LAGI TESTIMONI LIKE PAGE NI: JOM JAGA KESIHATAN

019-2192668 – for more info/order