Spro slimming

Spro – New rebrand product in the house!!

spro slimming

 

spro slimming

 

Formula yang dipertingkatkan dan penambahbaikan yang luar biasa bagi membantu mengembalikan badan yang langsing serta kulit yang cantik dan lebih muda..

Kembalikan keyakinan anda dengan Spro. Tubuh langsing dan kulit yang cantik idaman semua kini bukan lagi mustahil.

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SPRO 1 BOX RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

* SMS/Whatsapp “SPro” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

sms/wtsap ke 0192192668

Shape plus dan eve fiber testimoni

Lagi testimoni… kombinasi shape plus dan eve fiber pasti terbaik utk kurus!!

“Kalau dulu, buat kerja sikit pun mesti selalu rasa penat dan selalu ada masalah sembelit. Sebelum consumed SP&EF ni berat saya 90kg tapi selepas hanya 2 bulan penggunaan produk ni berat saya dah turun ke 79kg! Selain tu, saya juga sebelum ni mengidap penyakit asma sampai ke tahap guna inhaler tp kini dah tak pelu lagi dan masalah sembelit pun dah tiada!”

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF” ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Shape Plus slimming juice 2014

SHAPE PLUS SLIMMING JUICE original mengorak langkah ke tahun 2014. Alhamdulillah dan terimakasih kepada pengguna yang masih mempercayai SHAPE PLUS sebagai produk pelangsingan paling berkesan dan terbaik di pasaran.

Kelebihan shape plus:
~ membakar lemak secara pantas
~ tidak perlu menahan lapar
~ tidak perlu senaman berat
~ rasa yang sedap
~ tiada pantang makanan
~ hanya perlu minum 1 kali sehari

“Tahukah anda kombinasi SHAPE PLUS & EVE FIBER adalah yang terbaik?”

Kenaikan berat badan selalunya berpunca daripada bahan buangan yang terkumpul di dalam usus besar. Ahli Homeopathy tidak menyangkal hakikat ramai di antara kita yang memikul beban sekurang-kurangnya 3 KILO di dalam usus besar tanpa disedari. Pakar pemakanan turut berpendapat individu-individu yang memiliki usus besar yang bermasalah tidak dapat menyerap khasiat dari makanan yang di ambil seterusnya menyebabkan mereka cenderung untuk makan lebih dari sepatutnya! Dan untuk info, apabila badan banyak toksin, apa jua supplement yang kita ambil termasuklah produk pelansingan tidak dapat diserap dgn baik oleh badan.

p/s : Ha sebab tu walaupun ada sebilangan dari anda cuba berdiet sendiri tetap berat tak turun. Itu disebabkan usus anda sudah tersumbat. Untuk atasinya senang saja ambil saja EVE FIBER kami confirm 1 PAKET dah rasa kesannya! pada yg cuba ambil SHAPE PLUS juga disarankan untuk combine dgn fiber ni supaya usus bersih jadi proses penurunan jadi lebih effective.

HARGA PROMOSI TERKINI!!

SHAPE PLUS 1 BOX = RM120 (SS RM130)
BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX/15 Sachet = RM70 (SS RM80)
BELI 2 BOX = RM130 (SS RM140)

SET SEBULAN 3 ktk SP + 2 ktk EF = RM370 (SS RM390) + FREE POSTAGE + FREE SHAKER

* SMS/Whatsapp “SPEF? ke 019-2192668 atau
* Like page dan PM/INBOX kami di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

**********************************************

Eve Strawberry Fiber

Tahu kah anda FIBER amat penting dalam kehidupan harian kita yang mana kini kesemua makanan dan minuman yang kita ambil mengandungi toksin, dimana toksin ini akan menyebabkan sistem kesihatan badan kita akan menjadi lemah jika toksin tidak disingkirkan dari badan kita setiap hari.

Fiber mampu mencegah beberapa penyakit berbahaya termasuk barah, kencing manis, jantung dan kegemukan. Jadikan pengambilan fiber satu kemestian dalam diet seharian. Ia amat penting kerana ia dapat membantu mengurangkan paras kolesterol dan gula dalam darah dan seterusnya membantu proses penghadaman berjalan lancar. Setiap orang memerlukan FIBER setiap hari terutama bagi mereka yang ada diabetis dan kegemukan melampau. Fiber akan meningkatkan gerakan saluran najis didalam usus, untuk membantu membuang sisa toksin didalam usus. Secara tidak langsung dapat mempercepatkan proses penurunan berat badan serta proses mencantikkan kulit yang berjerawat.

Membantu mencairkan dan mempercepatkan proses pembuangan bahan karsinagen dan bahan toksin yang terkandung dalam makanan, bagi melindungi sistem penghadaman yang lemah dan mencegah kanser kolon. Pakar pemakanan mensyorkan setiap individu mengambil 20 – 35gm setiap hari. Untuk meningkatkan kebaikan serat, amat penting untuk minum banyak air kosong.

Ketahui bagaimana EVE FIBER boleh membantu anda!

*  Mengandungi serat paling tinggi dan minuman serat kesihatan terbaik.
*  Membersihkan pengumpulan toksik dan logam berat di dalam tubuh.
*  Menjana lebih tenaga dan menjadikan kesihatan lebih baik.
*  Meningkatkan penghadaman serta metabolism.
* Mengurang kembung perut dan gas serta mempertingkatkan pengurangan berat badan.
*  Membersihkan parasit, cacing dan telur-telurnya.
*  Meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi dari makanan.
*  Mengurangkan kesakitan dan membina sistem imunisasi yang kuat.

Eve Strawberry Fiber

P/S: Cara mudah untuk pesanan: Taip “EF” sms/whatsapp ke 019-2192668
Harga: Semenanjung sekotak RM70/15 sachet (Sabah Srwk RM80)
2 kotak RM130 (Sabah Srwk RM140)
Untuk sebulan 2 kotak.

JOM JAGA KESIHATAN: “MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI”

 

L’AROME Apple Stem Cell Slimming Serum – Agen diperlukan

SERIOUS DEALER / DISTRIBUTOR WANTED !!!!!

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming Serum

NEW & HOT MARKET !!
JOM JANA PENDAPATAN LUMAYAN BERSAMA KAMI!!
MODAL SEKALI…INCOME BERKALI-KALI…
PENDAPATAN SAMBILAN jer ni…

larome slimming serum agen wanted

INFO & Tempahan produk sila SMS/WHATSAPP ke – 019-2192668
Kepada pemilik Spa / Butik kecantikan / Saloon / Gym Instructor…
Anda amat dialu-alukan sebagai pengedar ditempat anda.

SWISS Quality Product.
> Bahan Utama Apple Stem Cell.
> Terbukti berkesan MEMBAKAR LEMAK / MEMECAHKAN SELULIT / MENGHILANGKAN STRETCH MARK.
> Lost inches in 24HOURS…
> HARGA BERPATUTAN.
> Permintaan TINGGI dari customer.
> Jualan mencecah 1800 kotak hanya dalam masa beberapa hari sahaja ..!!
> Sesuai untuk LELAKI & WANITA…

Jika berminat:
* SMS/Whatsapp “AGEN LAROME” ke 019-2192668 atau
* PM/INBOX fanpage kami di sini–> : http://bit.ly/rhsiakecantikan
atau emel ke hasnyrasul@gmail.com

P/S: Promosi terkini!! Modal serendah RM350 (SS RM367) anda dapat 4 botol L’arome slimming serum + FREE MEMBERSHIP + FREE DELIVERY

L’arome Apple Stem Cell Slimming Serum

HILANGKAN STRETCH MARKSELULIT dan TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!  Testimoni: ”saya turun 3kg dalam masa 1 minggu. stretch mark di bahagian perut hampir 100% hilang dalam tempoh sebulan“Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu2 untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi. Kini kami memperkenalkan:

~L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM~

L'arome apple stem cell slimming serum

~L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM~

* LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas
* SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu
* LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari
* STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan
* APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland

* Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
* Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
* Boleh disapukan pada double chin.
* Menghaluskan tekstur kulit.
* Mengeluarkan angin2 dalam badan.
* All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

HARGA: 1 botol RM160 (Sabah Srwk RM170)

RM300/2 botol (Sabah Srwk RM310)
Harga termasuk postage
Jom cuba!! SMS/WHATSAPP “Larome” ke 019-2192668 sekarang!!
 

PROMOSI SHAPE PLUS BUY 2 FREE 2

SHAPE PLUS PROMOSI NOVEMBER! PALING HEBAT untuk PRODUK PALING LARIS
BELI 2 BOX FREE 2 BOX!! (SAH SEHINGGA 31/12/2013 SHJ)

Kelebihan produk:
~ membakar lemak secara pantas
~ tidak perlu menahan lapar
~ tidak perlu senaman berat
~ rasa yang sedap
~ tiada pantang makanan
~ hanya perlu minum 1 kali sehari

Promosi BUY 2 FREE 2 sangat terhad!! Jika berminat:
* SMS/Whatsapp “sp4″ ke 019-2192668 atau
* PM/INBOX kami dulu di sini–> http://bit.ly/jagakesihatan

Pengambilan agen shape plus

Assalamualaikum!

pengambilan agen shape plus

pengambilan agen shape plus

Disebabkan ramai yg berminat nak jadi agen produk ssr tetapi tidak ada modal besar, kami berbesar hati utk memberi peluang kepada anda!!
PENGAMBILAN AGEN KINI DIBUKA!
Rebut peluang anda sebagai pengedar produk-produk hebat keluaran SSR ini.
Hanya untuk 100 orang pertama sahaja.

Antara syarat utama :
1. Harga seperti yang ditetapkan syarikat (tidak lebih dan tidak kurang)
2. Tidak diletakkan di kedai-kedai, toko jamu atau farmasi.
3. Tiada dropship.
4. Sentiasa pantau perkembangan customer.
**Pembelian minimum 20 kotak dengan diskaun 15%.

Sila emel ke hasnyrasul@gmail.com untuk keterangan lanjut. Terimakasih

Perang Obesiti dengan Shape Plus

Wanita umumnya paling mudah mengalami obesiti. Selain disebabkan oleh pemakanan, masalah obesiti dikalangan wanita juga boleh disebabkan tahap metabolisme wanita semakin menurun, tidak sama seperti lelaki. Malah, wanita mengalami fasa hormonal dari waktu subur, menstruasi, kehamilan, melahirkan dan sebagainya. Hal ini membuat bentuk tubuh dan nafsu akan sering menjadi tidak teratur.

Oleh itu, sebagai wanita kita perlu memerangi obesiti sekiranya ingin sentiasa berada dalam keadaan sihat pada masa depan. Ini kerana banyak masalah timbul akibat berat badan yang berlebihan. Jadi, untuk mengelakkan daripada mengalami masalah2 dikemudian hari, adalah penting untuk sentiasa mengawal berat badan. Antara masalah yg boleh berlaku adalah:

1) menstuasi tidak teratur: Hal ini boleh menjadi petanda bahawa anda sedang mengalami tahap kesihatan yang merbahaya kerana dapat menyebabkan gangguan pada sistem reproduksi

2) penyakit kronik: Bukan sahaja dihari tua, tetapi jika tidak berhati-hati dan mengawal berat badan dengan baik siapa pun boleh terkena serangan jantung, strok, diabetes dan penyakit kronik yang lain pada usia muda

3) Lemah otot: otot yang lemah boleh mengendur dan kelihatan tua. Disebabkan itu, obesiti sering diperangi dengan olahraga kerana mempengaruhi metabolisme tubuh dn kekencangan otot mahupun kulit

4) Artritis: Mulakan aktiviti olahraga anda dari sekarang sementara sendi dan tulang masih mampu untuk menampung tubuh ketika bersenam. Mereka yang kegemukan perlu lebih banyak meluangkan masa untuk bersenam dan melakukan aktiviti olahraga. Hal ini sebenarnya boleh menyakiti sendi dan tulang jika tidak dimulakan dari sekarang.

5) Sukar berjalan: Tubuh kita ditampung oleh kedua belah kaki yang kecil. Dalam keadaan tubuh yang obes, bahagian pergelangan kaki akan mengalami tekanan yang besar. Jadi, cubalah atur pola pemakanan yang baik dan lakukan juga olahraga rutin untuk mencegah masalah ini.

shapeplus obesiti

shapeplus obesiti

Shape Plus testimoni hilang 19kg

Shape Plus Testimoni turun 19kg:shapeplus testimoni“Saya pernah terbaca byk kali tentang testimoni yg berjaya dlm laman FB..Pd mulanya sukar nak percaya sehingga ada kenalan yg telah menggunakannya dan telah brjaya kurus. sy telah mencuba pelbagai produk lain yg tidak membuahkan hasil. Akhirnya saya ingin mencuba dgn mula mndptkn info dr kak ina. Alhamdulilah sy menghubungi org yg tepat yg sering memberikn info dan semangat yg kuat utk sy cuba..pd mulanya berkira2 juga utk mengeluarkan kos yg agak tnggi..tp semangat utk menurunkn berat bdn lbih tnggi di hati sy..dgn izin suami sy mencuba produk ni. pd peringkat permulaan agak sikit pnurunannya..ttapi ttap turun krn sy sukar mncukupkn air 4 liter.. dgn fomula yg kak ina bg sy ttap kuatkn smngat n cukupkn air akhirnya ini la hasilnya.. kini sy masih meneruskan SHAPE PLUS dan EVE FIBER yg best ni utk mendptkn berat bdn yg ideal..SHAPE PLUS dan EVE FIBER mmg gabungan mantap utk mengurangkan perut yg buncit dan terasa peha dan bahu juga turut mengecil..dlm erti kata yg lain sekarang ni beli baju baru keraan baju lama semuanya xbleh pkai..rakan2 di ofis sering memuji perubahan yg berlaku dan kelihatan lebih cantik..Alhamdulillah.. berat terkini saya 76kg dari 95kg. Saya berjaya turun 19kg dlm masa 5 bln”